Dit jaar zal Co-op Live opgeleverd worden, de grootse overdekte arena van het Verenigd Koninkrijk met 20.500 zitplaatsen. Het project is een initiatief van Oak View Group, de City Football Group (de holdingmaatschappij van onder meer Manchester City FC) én de beroemde artiest Harry Styles. Alvorens een optreden op het punt te beginnen staat, kunnen bevoorrechtte personen (lees: VIP-leden) plaatsnemen in de Bentley Record Room.

The Bentley Record Room

Er is een bedrag van £ 365 miljoen, omgerekend € 411 miljoen, bijeengebracht om de kolossale concertzaal in Manchester te voltooien. Het zal tevens gevuld worden met een aantal interessante ruimtes, waaronder The Bentley Record Room, waar wij van Pure Luxe van op het puntje van onze zetel gaan zitten.

Wanneer u de naam Bentley hoort, denkt u ongetwijfeld aan de luxe auto’s van de gevierde Britse autofabrikant, maar het bedrijf zou net zo goed als synoniem kunnen doorgaan wanneer we het hebben over interieur architectuur. Deze exclusieve club is namelijk volledig ontworpen door het designteam van het Britse automerk Bentley Motors Limited en bevindt zich vlakbij de artiestenfoyer, waar beroemde sterren van over de hele wereld zich klaar zullen maken voor de meest onvergetelijke shows.

De club biedt ruimte voor 100 personen en de hoeveelheid lidmaatschappen zullen zeer beperkt blijven. Luxe leden komen aan en krijgen een toegewezen parkeerplaats en via de VIP-toegang kunnen de gasten de arena betreden. Vervolgens staat er een privé-gastheer de leden op te wachten om hen verder te begeleiden. Hierna kunnen de gasten genieten van luxe eetgelegenheden en staat de bediening paraat om de wensen van de leden te verwezenlijken.

Als kers op de taart hebben Luxe leden toegang tot het kopen van de beste tickets voor liveacts en toegang tot de zaal voor, tijdens en na live-evenementen. Daarnaast zullen er ook nog talloze meeslepende en exclusieve evenementen worden georganiseerd in The Bentley Record Room.

Bar Bentley Record Room

Het design team van het Britse automerk heeft naar eigen zeggen zijn uiterste best gedaan om de Bentley Record Room te voorzien van unieke afwerkingen en ontwerpen die de luxe van hun auto’s nabootst. Zo zijn er Bentley Home-meubels, in samenwerking met Luxury Living Grou, geplaatst en zijn de stoelen in de club gemaakt van Beluga-leer.

Bentley Record Room interieur

“We zijn verheugd om muziekliefhebbers een speciale Bentley Place te bieden. Een omgeving die net zo luxueus en cossetend is als het interieur van een Bentley – waardoor ze het vakmanschap, de schoonheid en luxe kunnen ervaren die je in elk van onze auto’s kunt vinden, maar op een veel grotere en volledig meeslepende schaal”, schrijft Christoph Hohmann, Global Head of Brand Communications bij Bentley Motors.

Met welke amice zou u wel een avondje in de Bentley Record Room willen spenderen?