Op Funda draait het normaliter om de woning zelf, maar in enkele gevallen zijn er andere onderdelen die alle aandacht wegkapen. Het is weliswaar niet de duurste woning in de regio, maar geen enkel van de hoger geprijsde huizen kan tippen aan deze garage in De Bilt.

Woning in De Bilt met riant bijgebouw

Het huis van 126 m² zelf is gelegen achter een fraaie beukenhaag en dateert uit de jaren 30′, blijkt uit de tekst van de makelaar. Een tussendeur met een glas-in-loodraam begeleid u naar de woonkamer met houtkachel, erker (met eveneens glas-in-loodramen) en aan de achterzijde is de “gezellige uitgebouwde lichte woonkeuken” met openslaande deuren naar het terras.

Met vier slaapkamers is de woning geschikt voor een heel gezin, maar ook autoliefhebbers kunnen hier met een gerust hart neerstrijken. De elektrische toegangspoort biedt namelijk  toegang tot het grote, achtergelegen stenen bijgebouw van 270 m². Deze ruimte heeft drie functies; een riante garage, een hobby-opslagruimte en een kantoorruimte met erker en openslaande deuren.

Welgevormde garage met verscheidene parkeerplaatsen

Van die drie willen we ons richten op de garage. De overdekte ruimte heeft 3.42 meter hoge plafonds en op de promotiefoto’s tellen we in totaal acht auto’s, waaronder voornamelijk oldtimers. De egale vloer in combinatie met ijzeren en houten balken, de portretten op de muur en de auto’s zorgen voor een boeiend geheel.

Garage-De Bilt-02

Van iemand met affiniteit voor auto’s, oldtimers in bijzonder, moet het hart ondertussen vast een stukje sneller zijn gaan kloppen. De garage kost € 1.250.000 en voor dat bedrag krijgt u de woning er op de koop bij.

De advertentie heeft veel bekijks getrokken, want Funda heeft aangekondigd dat het één van de best bekeken huizen is van de maand maart. In de reacties vergelijkt men het interieur met dat van een ziekenhuis of een tandartsenpraktijk, maar bekijk hier de foto’s en oordeel zelf.