Even een weekendje ontsnappen van de dagelijkse sleur en samen met fijn gezelschap helemaal opgaan in een game naar keuze. Daarvoor hoeft u niet uw hele villa op z’n kop te zetten, want in een Landal park in Zuid-Limburg wordt namelijk een ‘game villa’ voor vier personen te huur aangeboden. Compleet met een OLED TV, Bernax GT Race Simulator, Playstation 5 en een Xbox series S.

Landal Kasteeldomein De Cauberg

Het kasteeldomein gelegen in Zuid-Limburg is al een fantastische locatie om te bezoeken voor het park alleen. Het vakantiepark ligt op slechts vijf minuten afstand van het centrum van Valkenburg en maar tien kilometer verwijderd van Maastricht.

Verder zijn er ook voldoende activiteiten aanwezig in het park: gasten van het park kunnen tijdens schoolvakanties gratis zwemmen bij het Geusseltbad in Maastricht, er is een bikepark voor alle mountainbike-fanaten, er is een golfbaan en u kunt naast het park genieten van een welnesscentrum. Kortom; u hoeft zich geen dag te vervelen!

Landal Kasteeldomein De Cauberg

Maar deze locatie is toch echt bedoeld voor mensen die wel raad weten met een controller of een toetsenbord. De villa heeft een woonoppervlak van maar liefst 140 m², geheel met trampoline, bubbelbad, sauna en niet te vergeten een flinke gaming room.

’s Zomers kan de vriendengroep heerlijk een drankje doen op het bijliggende terras, maar ook binnen kan er volop genoten worden van de bijbehorende faciliteiten. Zo is er een volledig functionerende keuken aanwezig en kunt u op de benedenverdieping genieten van een relaxte omgeving.

’s Avonds kan er lekker een film worden gekeken terwijl de kachel staat te branden. Of de deur blijft open tot ’s avonds laat als het nog warm is buiten. Er zijn daarnaast twee slaapkamers aanwezig in de villa, elk met een tweepersoonsbed.

Landal

Maar waar het uiteraard echt om draait is de gaming room. Deze kamer beschikt over twee grote schermen, twee zitzakken en een racing setup. Bij de tv komt Film1 en Ziggo Sport, maar ook staan er een Playstation 5 met twee controllers en een Xbox series S klaar om mee te spelen. Er zit een groot aantal games bij deze consoles, dus hoeft u zich geen zorgen te maken dat u zich gaat vervelen.

‘4-persoons Gamevilla’ boeken

Ook over de internetsnelheid hoeft niet in gezeten te worden, want dat is allemaal geregeld. Oftewel: deze game villa is een geweldige vakantiewoning voor elke vriendengroep die graag een potje durft te spelen. Een andere fijne bijkomstigheid is dat het beslist geen prijzig onderkomen is. U kunt deze villa al boeken vanaf € 138 p.p. voor vier personen. De ‘gaming villa’ is te boeken via de website van Landal.

Landal