Als u ervan droomt om de prachtige berglandschappen van de Amerikaanse staat Arizona te kunnen aanschouwen, is dit hotel een perfecte bestemming voor u. Het hotel bevindt zich pal naast Coconino National Forest en heeft uitzicht op de spectaculaire rode berglandschapppen die het zuiden van de Verenigde Staten te bieden heeft.

Een luxe hotel met fenomenaal uitzicht

Ambiente A Landscape Hotel is gelegen in de plaats Sedona. De ligging is absoluut adembenemend: het kunstenaarsstadje is volledig omringd door prachtige rode rotsformaties. Het hotel zelf is ook gelegen aan Coconino National Forest, een populaire locatie om te bezoeken vanwege de prachtige bergen en dennenbos, die in de late middagzon de meest prachtige kleuren uitstralen.

Het hotel is ontworpen om gasten een unieke en onvergetelijke ervaring te bieden, waarbij ze kunnen genieten van de prachtige omgeving van Sedona, en bestaat uit een aantal kleine bungalows – die Atriums worden genoemd – elk met een slaapkamer en badkamer. Ook beschikken deze Atriums over een eigen dakterras, waardoor u echt kunt genieten van de natuur. De omgeving van de Atriums is verzorgd door middel van steenpartijen en kleine bomen die het hotel laten mengen met het landschap.

Gastronomische dineren en ontbijten

U kunt in dit hotel genieten van een heerlijk Amerikaans ontbijt of diner bij één van de twee restaurants, Fourty 1 of Drifter. Drifter is gelegen aan het weelderige buitenzwembad omringd met vuurkorven om een ultiem gezellige sfeer te creëren. Verder is er nog een spa aanwezig in het hotel, om even goed te kunnen ontspannen.

hotel Arizona

Dit hotel is echt geschikt voor de avonturier. Zo kunt u in Sedona gezellige trips maken door de natuur, wandelend of bijvoorbeeld met een Jeep Tour. Wilt u liever de stad in? Dat is geen enkel probleem. Sedona is een prachtig stadje om als toerist te bezoeken en ligt ook maar 48 km verwijderd van Flagstaff, wat dus ook een prima dagtrip kan zijn voor de echte Arizona-verkenners.

Het hotel is best wel prijzig, vooral als u interesse heeft in de meest luxe kamer die Ambiente te bieden heeft. Zo betaalt u voor de goedkoopste kamer al snel rond de € 800 per nacht, maar kan dat bij de duurste kamer zelfs oplopen tot ongeveer € 2.350 per nacht. Dit bedrag verschilt echter ook per boekingssite, dus als u interesse heeft in het boeken van dit legendarische hotel, kijkt u dan vooral even rond op verschillende sites om de prijzen goed te vergelijken.