Vanaf de buitenkant ziet deze woning er misschien niet direct heel spectaculair uit, maar open de voordeur en u waant zich in het paradijs der vastgoed. Het is dan ook niet voor niets het meest bekeken huis van dit moment op Funda. “Op één van de mooiste locaties van Oostvoorne mogen wij u deze zeer royale villa met prachtig binnenzwembad aanbieden”, klinkt het enthousiast vanuit de makelaar.

Vrijstaande villa op loopafstand van het strand

De vrijstaande woning staat op een 4.025 m² perceel, bevat een woonoppervlakte van 415 vierkante meter en is gesitueerd in het Zuid-Hollandse Oostvoorne. Het dorp ligt vlakbij het strand, waardoor u binnen enkele minuten in het zand op de duinen staat. Heerlijk even uitwaaien of s’ zomers een frisse duiken nemen. De keuze is volledig aan de volgende bewoner.

Dat niet alleen, want binnen enkele minuten zit u namelijk ook in het gezellige dorpscentrum van Oostvoorne, waar u een breed aanbod van winkels en restaurants aantreft.

Trap Villa Oostvoorne

Zodra u de villa binnenkort begint het bij de aankomsthal, welke is voorzien van een garderobekast en toilet, evenals een mooie trapopgang die leidt naar de boven gelegen verdieping. Loopt u de dubbele glazen door dan komt u aan in de riante living, waar plek is voor meerdere zitplekken. De haard en de erker aan de voorzijde van de woonkamer geven de ruimte een gezellige en knusse sfeer.

Het pronkstuk van de villa

Het huis beschikt over een grote en open keuken, inclusief kookeiland en een sfeervolle eethoek en vanuit de keuken heeft u direct toegang tot de inpandige garage. Vanuit de keuken heeft u uitzicht over het adembenemende binnenzwembad. Voor de koukleumen onder ons; het zwembad is gelukkig verwarmd en wie niet zo van baantjes trekken houdtm kan ook plaatsnemen in het ingebouwde bubbelbad.

De ruimte waar het zwembad zich bevindt, is charmant afgewerkt met een uitgerekte balustrade en prachtige details op het plafond, zoals u kunt zien op de onderstaande afbeelding.

Zwembad Villa Oostvoorne

Als u de trap richting de balustrade neemt dan komt u aan op de eerste verdieping. Hier bevindt zich de masterbedroom, evenals de overige vier slaapkamers en twee badkamers. Via een lange gang kunt u zich over de eerste verdieping verplaatsen en heeft u overigens ook toegang tot de grote bergzolder, waar u al uw spullen kunt opbergen.

Last but not least; de woning bevindt zich op een perceel van maar liefst 4.025 vierkante meter en heeft dan ook een ruime tuin. De tuin biedt de mogelijkheid om meerdere overdekte zithoeken te laten bouwen of misschien wel een buiten jacuzzi en sauna, de keuze is aan u.

Heeft u nog een miljoen of twee liggen?

Mocht u geïnteresseerd zijn in de woning met een vraagprijs van € 1.895.000 kosten koper, dan kunt u hier de advertentie bekijken op Funda.