Het leven van een prinses gaat niet alleen over rozengeur en maneschijn. Meghan Markle, voormalig actrice en Hertogin van Sussex, groeide op in Californië en ging naar allerlei privé-scholen. We kunnen stellen dat de 40-jarige met een gouden lepel in de mond geboren en dat past precies in het plaatje van haar als onderdeel van het Britse koningshuis.

Babyshower in New York wordt niet gewaardeerd

Toch heeft ze toegeven moeite te hebben met haar rol binnen de koninklijke Engelse familie, die volgens haar enorm veeleisend is. Als buitenstaander was het moeilijk om haar draai te vinden in de koninklijke structuren en ook haar Afro-Amerikaanse afkomst zou een rol spelen. Begin 2019, een jaar na de veelbesproken bruiloft, besloot ze samen met Harry naar New York te gaan om daar in het geheim een babyshower te houden. Dat zou in strijd zijn met het koninklijke protocol.

Meghan Markle

Foto: The Mark Hotel

Tom Bower, auteur van het boek ‘Revenge: Meghan, Harry and the war between the Windsors’, heeft in het boek een heel hoofdstuk gewijd aan deze babyshower van Meghan. Ze verbleef in een luxe suite in het centrum van The Big Apple. Haar standaarden zijn dus hoog. Helemaal wanneer het aankomt op resideren. Samen met prins Harry slaapt ze in de meest statige huizen ter de wereld en wanneer het niet voldoet aan haar standaard, laat ze dat niet zomaar aan haar voorbijgaan.

Peperdure suite was een volgens Meghan Markle “ellende”

In het boek wordt vermeld dat Harry en Meghan vijf dagen lang in een peperdure suite, genaamd The Mark Penthouse, in The Mark Hotel verbleven, waar naar verluidt $ 18.000 per nacht voor betaald is. Daar zou weinig mis mee kunnen zijn, zou je denken. Maar iets is minder waar. Ze omschreef het als “ellende” en het het was als “overleven achter een gevangenismuur.”

Foto: The Mark Hotel

Blijkbaar zijn haar eisen bijna buitenaards, want deze suite wordt omschreven als ‘het toppunt van moderne luxe’. Gasten kunnen gebruik maken van maar liefst 900 m2 met vijf slaapkamers, zes badkamers en een enorm dakterras.

Kijk ook eens binnen bij hun landhuis in Santa Barbara, waar het klaarblijkelijk beter vertoeven is.