Presentatrice Merel Westrik heeft onlangs een nieuwe woning gekocht met haar vriend Pepijn. Echter is het niet een compleet droomhuis ,zoals vaker voorkomt bij bekende Nederlanders, want het huis is nogal vervallen. Er zal nog een hoop moeten gebeuren om er een sprookje van te kunnen maken. Maar dat mocht de pret klaarblijkelijk niet drukken.

Wie is Merel Westrik?

Merel Westrik is een Nederlandse televisiepresentatrice. Ooit is ze begonnen bij de Amsterdamse zender AT5 als nieuwslezeres, waarna ze overstapte naar RTL nieuws om daar jarenlang het nieuws aan de mensen te verkondigen. Hier stopte ze een paar jaar geleden mee, om bij Net5 aan de gang te gaan als presentatrice van Ladies Night. Helaas was dit niet zo’n groot succes en in 2020 stopten de uitzendingen van dit programma. Westrik is af en toe nog op tv te zien, zoals bij Wie is de Mol of Weet Ik Veel.

Onlangs besloot Westrik samen met haar vriend Pepijn Crone om samen een huis te kopen. Een vrijstaand, vervallen huis in Amsterdam om precies te zijn. De woning is bereikbaar via een eigen brug over het water en is omgeven met bomen en overbegroeide struiken. Via een kiezelpad kan het stel de voordeur bereiken.

Merel Westrik

Binnen is het net zo’n bouwval als de gevel verloochend. De woonruimte is groot en open, met een merkwaardige open keuken met keukenkastjes die aan het plafond hangen. De trap naar de bovenverdieping bevindt zich middenin de woonkamer en ziet er stevig uit, maar zou wel een likje verf kunnen gebruiken. De muren zijn kaal en de vloer ziet er versleten uit.

Hypotheek van € 1.150.000

Desondanks zou het met een flinke opknapbeurt een zeer sfeervolle en mooie woning kunnen worden. Zeker met het geld dat het stel er in heeft besloten te steken. De originele vraagprijs van de woning was € 950.000, maar het stel heeft er € 50.000 af weten te bieden.

De hypotheek die Merel Westrik en haar vriend erop hebben gezet is € 1.150.000, waardoor ze meer dan genoeg budget zullen hebben om van deze vervallen woning een prachtig vrijstaand huis te kunnen maken. We zijn benieuwd naar het spectaculaire eindresultaat.

Merel Westrik

 

Merel Westrik