U hoort het goed: de Porsche 911 GT2 RS die ooit eigendom is geweest van onze nationale raceheld staat nu te koop! Dus als u een echte Verstappen-fan bent en genoeg geld op de bank heeft staan, dan kan deze prachtige wagen van u zijn.

De voormalige trainingsauto Max Verstappen en vader Jos

Deze Porsche 911 GT2 RS Clubsport is niet alleen van Max Verstappen geweest, ook zijn vader heeft in deze prachtige auto mogen rijden. Het was de trainingsauto van Jos en Max, maar Max heeft hem ook zeker gebruikt voor privédoeleinden. Red Bull Racing was echter verantwoordelijk voor het onderhouden van de auto na elke race.

De auto is ook echt bedoeld voor de Verstappen-fans, aangezien Max hem zelf wel drie keer heeft ondertekend: op de motorkap, het dashboard en het motorblok staat een handtekening van onze wereldkampioen. De Porsche heeft daarnaast ook het logo van Verstappen op de neus van de auto. Ook zijn voormalige startnummer in de Formule 1 – nummer 33 – is op de rug van de auto te zien.

Max Verstappen

Naast het feit dat het de auto van Max Verstappen is, is deze Porsche 911 GT2 RS sowieso erg bijzonder, omdat er maar 200 exemplaren ter wereld van bestaan. De auto beschikt over een zescilindermotor van 3,8 liter en dankzij twee turbo’s komt het vermogen neer op 700 pk.

De verkoopprijs van de Porsche 911 GT2 RS Clubsport

De vorige eigenaar heeft de Porsche een jaar in zijn bezit gehad, voordat hij besloot om deze auto weer te koop te zetten. Toch niet zo’n Max Verstappen-fan dus. Toen hij het rijtuig aanschafte, heeft hij er een prijs van € 399.000 voor neergelegd. Echter wil hij er nu maar liefst € 750.000 voor hebben. Bizar veel geld, maar als u een échte fan bent en hem graag in uw bezit wil nemen, dan is alles mogelijk.

De auto staat te koop bij Penske Automall in Scottsdale, wat in de Amerikaanse staat Arizona ligt. Hieronder kunt u beweegend beeld van auto aanschouwen.