Inflatie maakt ons leven op ieder vlak lastiger. Zo is het moeilijk om in te schatten wat een product of dienst nou echt waard is. Om geen verwarring te veroorzaken, heeft een Zweeds label het Index Shirt geïntroduceerd. Hoewel het t-shirt in de basis $ 280, omgerekend € 265, kost, zal de prijs mee fluctueren met de koers van de aandelenmarkt Nasdaq, zowel naar boven als beneden. “Krijg tijdloze kwaliteit voor een tijdloze prijs.”

The Index Shirt

Het kledingmerk Eton wil hiermee naamsbekendheid voor de Amerikaanse beurs genereren, maar ook om in de spelen op de huidige wereldeconomie. Recente ontwikkelingen, zoals inflatie, klimaat en oorlog heeft het kopersgedrag aanzienlijk veranderd. En dit overhemd verandert mee.

The Index Shirt-02

“We worden voortdurend geïnspireerd door het streven van onze klanten naar uitmuntendheid”, zei David Thörewik, CEO van Eton , in een verklaring. “Het idee dat ze zich kunnen bezighouden met een innovatief conceptueel product, het Index Shirt, stelt hen in staat om de juiste beslissingen op het juiste moment te nemen, ondanks de tijd.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Eton Shirts Official (@etonshirts)

Optimisme en pessimisme

Het shirt is exclusief, op maat gemaakt en beschikbaar in beperkte oplage. Het is een simpel wit overhemd met geborduurde iconen van een stier en een de beer, de symbolen van optimisme en pessimisme, die de vooruitzichten van de aandelenmarkt weerspiegelen. Omdat beiden emblemen strategisch geplaatst zijn tussen de tussen de eerste en tweede knoop kunnen dragers zelf kiezen of ze de dieren aan de wereld willen tonen of juist verscholen willen houden.

The Index Shirt-01

Momenteel is de beurs wat lager, waardoor het Index Shirt goedkoper is dan normaal. Haast u zich naar de webshop want voor € 168,79 is ‘ie van jou, 8,13% minder dan de basisprijs. Alsnog vrij prijzig voor een basic overhemd, maar goed. Wie zijn wij om dat voor u te bepalen.