Christie’s International Real Estate heeft wederom een privé-eiland in de aanbieding. Gelegen in de azuurblauwe zee van het Caribisch gebied, is het klaar voor een transformatie. “Met de lancering van Argyle Airport in Saint Vincent, is het toerisme in de Caraïben, dat al $ 49 miljard dollar waard is, klaar voor verdere economische groei. Ideaal voor de ontwikkeling van commerciële resorts.”

Het tropische privé-eiland Baliceaux

Het tropische eiland, bekend als Baliceaux, heeft een oppervlakte van maar liefst 130 hectare. Het eiland bestaat nu nog volledig uit beeldschone natuur en is onbewoond. Maar daar kan verandering in komen. Het anderhalve kilometer lange eiland is helemaal klaar voor een totale metamorfose. Gaat u voor het bouwen van prachtige familiewoningen of kiest u er voor om een heus luxe resort te openen? De keuze is helemaal aan u.

Baliceaux privé-eiland

Foto: Christie’s International Real Estate

Zandstranden, gloeiende groenen heuveltoppen en een azuurblauwe kustlijn

Baliceaux ligt zeer afgelegen en biedt dus totale privacy. Echter is het nog steeds slechte een korte boottrip naar de naastgelegen eilanden Bequia en Mustique. Mustique is een eiland waar menig beroemdheid graag resideert en u zult hier dus een breed aanbod aan luxe hotspots tegenkomen. De perfecte plek om te resideren, terwijl er hard gebouwd wordt aan uw droomhuis op uw eigenlijk eiland. Hoe klinkt dat?

Dat het eiland aan infrastructuur ontbreekt, bokst niet op tegen het feit dat Baliceaux beschikt over prachtige, ongerepte natuur. Het eiland beschikt over prachtige witte zandstranden, gloeiende groenen heuveltoppen en een azuurblauwe kustlijn. Wie er een dagje op uit gaat tijdens het snorkelen of duiken zal een paradijs aan kleurrijke koraalriffen aantreffen. Voor degene die toch liever op het droge blijven, zijn er eindeloze wandelpaden voorzien van palmbomen en cactussen.

Ligt u al met uw gedachten op het witte zandstrand, genietend van een glaasje champagne met al uw amices? Dan hebben we voor u wel misschien een kleine tegenvaller, het eiland staat namelijk te koop voor een bedrag van maar liefst $ 30.000.000, en dan heeft u alleen nog maar het eiland, zonder ook maar iets van gebouwen.

Bekijk de onderstaande video voor een sfeerimpressie van het privé-eiland.