Deze Lamborghini Gallardo lijkt op ieder andere van zijn soort, maar hetzelfde is hij zeker niet. Deze occasion heeft zo ongelofelijk veel pk’s, dat u het prijskaartje haast niet zal kunnen geloven. “Met slechts 3000 km na voltooiing is de Twin Turbo Gallardo klaar voor zijn nieuwe eigenaar.”

Een Lamborghini Gallardo met meer dan 1000 pk

Benzineauto’s met meer dan 1.000 pk zult u niet heel snel tegenkomen. Ze zijn immers niet makkelijk te fabriceren en kosten daarom al gauw een godsvermogen. De Lamborghini Gallardo komt gewoonlijk ook op 500 pk met zijn 5-liter V10. Maar het autobedrijf die deze occasion op AutoTrack heeft geplaatst, vond dat duidelijk niet genoeg.

Lamborghini Gallardo

Deze Lamborghini Gallardo uit 2004 heeft namelijk welgeteld 1.750 pk! Dat is ruim 4,5 keer meer dan een nieuwe Porsche 911 Carrera. Er zitten maar liefst twee turbo’s op deze auto om deze kracht mogelijk te kunnen maken. Het bedrijf zelf noemt de auto ook niet voor niets een ‘wolf in schaapskleren’. Daarnaast noemen de makers van dit monster de auto ‘een echt kunstwerk is waarin daadwerkelijk alles tot in de laatste details perfect is afgewerkt’.

Maar € 250.000 voor een waar ‘racemonster’

De huidige kilometerstand van deze zwarte occasion staat op 60.702 km. Voor een auto uit 2004 is dat dus een meevaller. Aan het uiterlijk van deze vierwieler is echter niets veranderd: u zult menig autofan dus zeker wel kunnen verrassen tot waar deze Lambo toe in staat is. Het interieur van de wagen is ook niet anders als dat we zijn gewend: het volledige interieur is zwart van kleur en de stoelen zijn van leder.

Lamborghini Gallardo

Bent u geïnteresseerd in dit monster op de weg? De auto is beschikbaar via AutoTrack en de prijs komt neer op € 249.950. Tuurlijk is dat flink veel geld, maar voor een auto met deze hoeveelheid aan kracht is er vast wel iemand die er oren naar heeft.