Aangeprezen als het ‘kroonjuweel aan de Schelde’ ligt een betoverend penthouse in Antwerpen nu voor het oprapen. Nou ja, als u miljonair bent tenminste. Met een adembenemend 360-graden uitzicht over de stad, de ondergelegen jachthaven én de majestueuze eerdergenoemde rivier voldoet het pand aan de meest hoogstaande eisen.

Met een privé-lift naar de 10e etage van het penthouse in Antwerpen

Het penthouse is verder onlangs volledig vernieuwd is en baadt in het licht door de situatie en de glazen ramen, terwijl een riant terras het het appartement volledig omkadert. Vanaf de begane grond, waar twee parkeerplaatsen na aankoop beschikbaar worden gesteld, brengt een privé-lift u rechtstreeks naar de 10e verdieping, waar u wordt begroet door een lumineuze zitruimte met een centrale gashaard.

Antwerpen

De open keuken beschikt over hoogwaardige keramieken werkbladen, elektrisch bediende soft-touch lades en indirecte verlichting. Een zwart spoelbak met Quooker-kraan, Miele inductieplaat en Miele verdoken dampkamp, diverse laden en bergruimte maken deze keuken een ware droom voor kookliefhebbers.

Een wenteltrap trap mag de doorgang tot de hogergelegen etage mogelijk, waar u de hoofdslaapkamer vindt met een inloopkast verlichting, een badkamer met een spoelbak in een houten meubel en een riante inloopdouche. De tweede kamer heeft een dressingwand met indirecte en interne verlichting en een en-suite badkamer met dubbele wastafels in een meubel, een inloopdouche en een toilet.

Deze penthouse biedt nog meer bijzonderheden, zoals de afwerking met afwasbare micro-cement, een volledig vernieuwd dak met 20cm isolatie, zonnepanelen, airconditioning, een Sonos- en alarminstallatie en tot slot domotica, waaronder buitenverlichting.

Onderdeel van Het Eilandje, vergelijkbaar met de Kop van Zuid in Rotterdam

Deze exclusieve woning biedt niet alleen een unieke beleving van de stad Antwerpen, maar ook van het water. Het staat namelijk in Het Eilandje, een gebied in het noorden van de Belgische stad. “Het laatste decennium werd er intensief gewerkt aan de herontwikkeling van dit voormalig havengebied”, schrijft de makelaar. “Voor de herontwikkeling van het gebied werd er onder andere gekeken naar de Docklands in Londen en de Kop van Zuid in Rotterdam.”

Penthouse in Antwerpen-04

Het penthouse is te koop voor €2.150.000,- en heeft een woonoppervlakte van 202 m². Het penthouse wordt casco opgeleverd, zodat u de volledige vrijheid krijgt om het zelf naar smaak in te richten. Klinkt het als muziek in de oren? Dan verwijzen we u met alle liefde door naar Makelaarskantoor De Meester.