Curaçao trekt bezoekers en toeristen aan van over de hele wereld, maar in bijzonder Nederlanders, aangezien het nog deel uitmaakt van het Koninkrijk der Nederlanden. Wij van Pure Luxe zijn op verkenning op het Caribische eiland en hebben weer een gloednieuwe housetour voor u klaarstaan! Sterker nog: bij de ‘mooiste villa van Curaçao’.

Housetour op het Caribische Curaçao

Diegene die op zoek zijn naar een onvergetelijke ervaring kunnen direct een vlucht boeken naar het eiland dat bekend staat om zijn witte zandstranden, turquoise wateren, kleurrijke architectuur en de unieke mix van culturen. Bij aankomst op Curaçao wordt u begroet door de warmte van de zon en de verfrissende bries van de oceaan. Alle ingrediënten voor een welverdiende vakantie, maar ook al vastgoedmagnaat kunt u hier terecht.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Floris Wyers (Amice) (@floriswyers)

We reizen in een Hummer af naar Blue Bay, een van de meest populaire bestemmingen op het eiland. Eenmaal aangekomen bij de villa plegen we een belletje aan Mandy Snoeren, die de hekken voor ons opent. Hoewel het pand vanaf te stoep gigantisch lijkt, is het interieur toch knus en gezellig.

Europese en Caribische invloeden

Maar alles behalve doorsnee. Let alleen al op de hoge plafonds, chique materialen en bovenal het fenomenale uitzicht over de nabijgelegen oceaan, palmbomen en de golfbaan. Het is een harmonieuze mix van Europese en Caribische invloeden. Maar gezien het klimaat leven de meeste mensen hier voornamelijk buiten, waardoor er niet alleen een zwembad buiten is, maar ook een privéstrand met ligbedjes en een palapa, een romantisch hutje waar de eigenaren zichzelf om de twee weken laten masseren.

Tot slot is er een sportschool, hotelachtige bad- en slaapkamers, een riante eettafel buitenshuis en zitkamer (met weerbestendige tuinmeubels), een jacuzzi en een overdekte buitenkeuken met een geluidssysteem.

Met speciale dank aan Mandy Snoeren, Vin Vin Wines en Jacqueline Held.