Hoewel overheden pleiten voor een verhoogde vliegtaks, zijn er een aantal budgetmaatschappijen die vliegen toegankelijk houden voor iedereen, zoals Ryanair. De Ierse luchtvaartmaatschappij heeft onlangs een nieuwe actie gestart, waardoor u voor minder dan € 20 al binnen enkele uren op onder meer Ibiza, Milaan of Vienna staat.

Ryanair stunt met ongelofelijk voordelige vluchten

Het is niet de eerste keer en het zal ook zeker niet de laatste keer zijn dat de Ierse budgetluchtvaartmaatschappij aanbiedingen lanceert die aantrekkelijk zijn, maar aangezien velen zo voordelig mogelijk willen reizen, raden we aan om er snel bij te zijn, want treuzelen betekent achter het net vissen.

Dankzij Ryanair is het nu mogelijk om een Europese droomreis te maken, zonder uw portemonnee helemaal om te hoeven kieperen. Deze ongelooflijke deal maakt het eenvoudig om naar enkele van de meest opwindende steden van Europa te reizen.

Flaneren op Ibiza? Lekker doen! Een enkele vlucht kost namelijk slechts € 16,99. Hetzelfde geldt voor Marseille, Milaan, Vienna en Dublin. Ook bestemmingen als Edinburgh (€ 17,99), Manchester (€ 19,99), Zagreb (€ 19,99), Pisa (€ 29,78), Venetië (€ 29, 78) én Barcelona (€ 39,54) zijn zeer goedkoop.

Vlieg naar Barcelona voor minder dan € 40

Benieuwd naar meer voordelige vliegbestemmingen, bekijk dan de lijst met afgeprijsde bestemmingen die Ryanair aanbiedt. Vanaf Eindhoven Airport vliegen is de beste optie wie het meeste geld wil besparen. Daar zijn de tickets goedkoper in vergelijking met Schiphol in Amsterdam of Maastricht. Bovendien stijgen de meeste vliegtuigen als onderdeel van de actie op vanaf Eindhoven, terwijl de vluchten vanaf Amsterdam vrij beperkt zijn.

Vlucht

Liever Venetië? Het kan, voor minder dan € 30

Aarzel niet!

Hoog tijd om al uw amices op de hoogte te stellen en die ene reis die al maandenlang wordt uitgesteld te boeken. Dit is dé kans om te ontspannen op vakantie voor slechts een paar tientjes.

Ryanair gaat als een speer. Omdat de tickets zo extreem laag zijn, verwachten ze dat steeds meer vliegers overstappen van de duurdere maatschappijen. In het eerst half jaar van 2022 wisten ze 14% meer passagiers aan te trekken en ze verwachten dit jaar een “zeer sterke groei” door te maken, aldus Ryanair-CEO Michael O’Leary.