De Nederlandse voetballer Wesley Hoedt en de zangeres Emma Heesters hebben kortgeleden besloten een punt achter hun relatie te zetten. Details over een mogelijke redenen blijft ons bespaard, maar Hoedt heeft ondertussen wel zijn peperdure penthouse in Amsterdam te koop gezet.

Wesley Hoedt en Emma Heesters

Wesley Hoedt is een Nederlands voetballer, geboren in Alkmaar. Hij heeft twee jaar voor AZ gespeeld tot 2015, waarna hij naar de Italiaanse club SS Lazio overstapte. Hij heeft jarenlang gewisseld tussen teams en heeft na twee jaar bij de Belgische RSC Anderlecht te spelen, besloten om dit jaar naar de Engelse club Watford te gaan.

Wesley Hoedt heeft drie jaar lang een relatie gehad met de zangeres Emma Heesters, maar dat is sinds een paar dagen helaas voorbij. Emma Heesters deelde dit nieuws op sociale media. Er zouden geruchten rond zijn gegaan dat Hoedt is vreemdgegaan, echter wordt dit door geen van beiden benadrukt. Heesters zegt wel: “Mijn hart is enorm gebroken, maar ik zal geen spijt hebben van de fantastische tijd die we samen hadden.” Verder vraagt de zangeres om respect voor hun privacy en om geen verdere vragen te stellen.

Het Amsterdamse penthouse van Wesley Hoedt

Nu dat het getalenteerde stel uit elkaar is, vond Hoedt dat het tijd werd om zijn peperdure Amsterdamse penthouse te koop te zetten. Het appartement gelegen op de 22e verdieping bedraagt 500 m² aan leefruimte en wel 400 m² aan terras, waarvan één dakterras van 280 m² met een privézwembad.

Wesley Hoedt penthouse

Dit energie-zuinige penthouse heeft een chique uitstraling, met een prachtig 360° uitzicht op de stad en de Amstel rivier. Daarnaast beschikt de woning nog over een eigen bioscoop, een muziekstudio en twee gastenkamers met eigen badkamers. Ook is er een garage aanwezig met plaats voor wel drie auto’s.

Een prachtig optrekje dus, maar ook zeker wel aan de prijs. Wesley Hoedt heeft voor het penthouse zelf maar liefst € 4,1 miljoen neergelegd, en dat zonder hypotheek. Maar hij heeft het penthouse te koop gezet voor wel € 4,8 miljoen. De voetballer hoopt er dus € 700.000 aan winst mee te maken, meldt Bekende Buren.

Het is zeker een dure woning, maar met de spectaculaire foto’s lijkt het zeker de moeite waard.

Wesley Hoedt penthouse