Als een van de beste MMA-vechters van de wereld is het vermogen van de Ier goed gespekt en het is dan ook geen wonder dat Conor McGregor het ene na het andere vervoermiddel koopt. En nee, dan hebben we het niet uitsluitend over auto’s, want de MMA-vechter is in het bezit van een exclusieve en uiterst luxe Lamborghini 63 speedboot.

De Lamborghini 63 speedboot van Conor McGregor

Afgelopen zomer deelde Conor McGregor met veel trots dat zijn Lamborghini 63 speedboot te water was gegaan. Lamborghini is een merk dat bekend staat om zijn luxe en snelheid en dat alles is terug te zien in de speedboot.

De Lamborghini 63 speedboot is in samenwerking met The Italian Sea Group ontwikkeld. Er werden slechts 63 exemplaren van dit model gemaakt, dat verwijst naar het oprichtingsjaar van Lamborghini: 1963. McGregor werd eigenaar van het 12e model, wat geen toeval is: het staat in verband staat met zijn eigen whiskeymerk, genaamd Proper Twelve.

‘The Supercar of the Seas’

De 19 meter lange speedboot wordt ook wel ‘The Supercar of the Seas’ genoemd. Dat is niet geheel onterecht, want de boot wordt aangedreven door twee V12-motoren die samen goed zijn voor maar liefst 4.000 pk. Wanneer McGregor volledig gas geeft dan vliegt de speedboot als het ware over het water met een topsnelheid van 122 kilometer per uur.

De buitenkant van de boot is volledig voorzien van een metallic groene kleur. Uiteraard een verwijzing naar de kleiren van zijn vaderland . Op het dek van de speedboot is er een ruime ligplaats die plaats biedt aan zes amices of familieleden van de Ierse MMA-vechter, die heerlijk kunnen genieten van het zonnetje

Het stuur, dashboard en de bestuurdersstoel zijn zo gemaakt dat het net aanvoelt alsof de bestuurder zich in de cockpit van een sportauto van Lamborghini bevindt. Zo zijn de onderdelen onder andere bekleed met fijn Italiaans leer.

Conor McGregor speedboot

Foto: The Italian Sea Group

Niet alleen kan McGregor met zijn amices overdag genieten, want de speedboot komt samen met een dinertafel waar ’s avonds heerlijk aan gedineerd kan worden.

De cabine van de speedboot

Na een uitgebreid diner kan Conor McGregor uitrusten in zijn master suite met riante tv en een bescheiden en-suite badkamer. Bovendien kunnen er nog twee gasten overnachten in de andere suite. Last but not least beschikt de cabine ook nog over een kleine keuken.

Aan de exclusieve Lamborghini 63 hangt een prijskaartje van maar liefst € 3.500.000, een flinke prijs voor een speedboot. Dit komt ook wel grotendeels door de chique smaak van McGregor, want binnen dit enorme bedrag zijn ook de gepersonaliseerde details gerekend die de MMA-vechter heeft uitgekozen. Die voegen € 500.000 toe aan de totale som. Bent u benieuwd hoe McGregor achter het stuur zit en over het water raast? Zie dan onderstaande video!