Momenteel is de Amerikaanse acteur Chris Pratt druk bezig met persmomenten en promotie voor de The Super Mario Bros-film, waar hij de rol vervult als Mario. Afgelopen week verscheen Chris Pratt in Londen voor een afspraak en de pijlen waren volledig gericht op zijn handen. De acteur hield een namelijk beeldje van Mario Bros in zijn handen, maar wat ons dan weer opviel, was zijn opvallende horloge.

De Equation of Time Luminor van Panerai

Tijdens de afspraak bij Magic Radio Studio in Londen verscheen Chris Pratt in een zeer casual outfit. De Amerikaanse acteur droeg een blauw-wit geruit overhemd, een donkerblauwe blazer en een Ray-Ban-zonnebril.

De acteur maakte zijn outfit compleet met een Panerai’s iconische Equation of Time Luminor. Het uurwerk van de Amerikaanse acteur wordt opgeleverd in een zeer gelimiteerde oplage van maar liefst 100 stuks, waarvan Chris Pratt dus één gelukkige eigenaar is. Het horloge heeft een prijskaartje van maar liefst $ 20.500.

Luminor Panerai

Foto: Panerai

Het merk Panerai maakt gebruikt van een mix van Italiaans design en Zwitserse technologie en dit zie je terug in het horloge van Chris Pratt. Het uurwerk met een diameter van 47mm heeft een casual chique uitstraling, dat komt onder andere door de alligator leren band en de bruine- wijzerplaat. De wijzerplaat is voorzien van sierlijke gouden markeringen. De lunette van het horloge bestaat uit gepolijst staal en last but not least is de rug van het uurwerk gemaakt van saffierglas.

Panerai

Foto: Panerai

Het horloge is door de ingenieurs van het Italiaanse en Zwitserse merk voorzien van een speciaal kaliber. Het handmatige opwindbare kaliber van Panerai heeft maar liefst een gangreserve van 192 uur. De Amerikaanse acteur kan dus met een gerust hart het horloge minstens een week dragen en de tijd in de gaten houden voor al zijn afspraken.