Wie op zoek is naar een familiewoning aan het water is bij deze villa aan het juiste adres. Deze villa geeft u het gevoel alsof u zich waant in een chique boutique hotel door het tot in de puntjes verzorgde interieur. Er zijn genoeg slaapkamers aanwezig voor een groot gezin en in de zomer kunnen de kinderen zich urenlang vermaken in de aangrenzend oever.

Een adembenemende villa grenzend aan het water

De woning bevindt zich aan een oever van waterplas De Schuytse Laak in Arnhem, op een bijzondere kavel. Er waren dan ook maar liefst twee eerdere belangstellende die afhaakten toen ze de uitdagende kavelvorm in het echt zagen. De huidige eigenaren van de villa durfden de challenge daarentegen wel aan te gaan en in samenwerking met de directeur van BAAS architecten lieten zij een prachtige futuristische woning bouwen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door funda (@funda.nl)

De villa heeft een woonoppervlakte van 263 vierkante meter en oogt uitermate luxe. Dit komt onder andere door het gebruik van de luxe materialen, zoals exclusief marmer en hardsteen. Echter is de woning zo ontworpen dat u te allen tijde zicht heeft op het water.

Een speciaal ontworpen luxe keuken

De eyecatcher van de begane grond is de luxe keuken dat haast gezien kan worden als een heus kunstwerk. De keuken werd speciaal gemaakt voor de eigenaars door een interieuwbouwer, waarbij de lange kastenwand en het kookeiland van bijna zes meter lang de inrichting van de keuken vormen.

Het werkblad van de keuken is gemaakt van natuurstenen en de keukenfronten zijn gespoten met brons, wat zorgt voor een chique uitstraling van de keuken. De keuken is uitgebreid voorzien van luxe inbouwapparatuur, waarmee u een voortreffelijke borrel kan bereiden terwijl u bijkletst met uw amices die genieten van een glaasje rode wijn op de barkrukken. Om vervolgens plaats te nemen in de riante living om rond de gas open haard te genieten van de bereide borrel.

Keuken Funda

Foto: Funda

De woning biedt toegang tot een wellness-ruimte met een heerlijk bubbelbad en gym voor wie graag sportief bezig is. Mocht u het warm krijgen tijdens het sporten kunt u de grote deur openen die tevens ook toegang biedt tot het terras. Het kan natuurlijk ook zijn dat u toch niet zo van sporten houdt, dan zou u de gym kunnen omtoveren tot een kleine thuisbioscoop of eventueel een logeerkamer.

De masterbedroom

Zodra u zich bevindt op de 1ste verdieping treft u een ruime overloop aan die toegang biedt tot de vier slaapkamers en drie badkamers. De masterbedroom is voorzien van zandkleuring behang en net als de rest van de woning is de slaapkamer ingericht in een chique hotel sfeer. De masterbedroom is voorzien van een walk-in-closet en een en suite badkamer die is betegeld met keramische bruingrijze marmerlook tegels. Voor de rest komt de badkamer samen met een vrijstaand zwart ligbad en een dubbele marmeren wastafel.

De andere twee badkamers zijn zeker niet minder luxe, aangezien de ene badkamer beschikt over een heerlijke jacuzzi waar u met een glaasje bubbels heerlijk kan vertoeven. Echter houdt u toch niet zo van een bad dan kunt u plaatsnemen in de andere badkamer die is voorzien van een luxe regendouche.

Terras Funda

Foto: Funda

De woning bevindt zich op een perceel van maar liefst 740 vierkante meter en het uitgangspunt tijdens het ontwerpen van de woning was om de tuin en het water bij elkaar te betrekken. Met dit uitgangspunt is er een hangend terras gemaakt dat zich deels boven de oever bevindt en mocht u het terras niet groot genoeg vinden dan kunt u uitbreiden door een ruim vlonder op het water te laten bouwen.

Voor een bedrag van € 1.950.000 kunt u de nieuwe eigenaar worden van deze futuristische woning en een heerlijke zomer tegemoet gaan aan de oever. Bekijk hier de advertentie op Funda.