In deze Nijmegense kerk (een gereformeerde kerk uit 1888) wordt geen geloof meer gepraktiseerd, maar wordt geresideerd. En dat ook nog eens in het hart van het stadscentrum op “een van de mooiste historische straten van Nijmegen”.

De woning ligt om de hoek van het stadshart van Nijmegen

De kerk met een woonoppervlakte van maar liefst 388 vierkante meter is oorspronkelijk gebouwd in 1888 en één ding is zeker: dat is nog steeds duidelijk te zien. Tijdens de renovatie zijn er oorspronkelijke onderdelen van de kerk in ere behouden gebleven, zoals de grote vensters in de voor- en de achtergevel.

Het stadscentrum van Nijmegen bevindt zich op slechts enkele meters afstand van de woning en hier vindt u talloze gezellige restaurants en winkels. 

Kerk Funda

Foto: Funda

Deze woning bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 174 vierkante meter en beschikt over maar liefst vijf slaapkamers, drie badkamers en één aparte toilet. De master bedroom bevindt zich op de bovenste etage en is voorzien van elektrische ramen en – verduisteringsgordijnen, heerlijk voor als u in alle rust wil genieten van een filmpje.

De televisie is zo geïnstalleerd dat hij automatisch tevoorschijn kan komen en kan verdwijnen achter het bed als u hem niet gebruikt. Ook beschikt de master bedroom over een en suite badkamer die is voorzien van een ligbad en een ruime inloopdouche.

De entree biedt toegang tot de zeer ruime hal en de begane grond. Via twee imposante houten deuren heeft u toegang tot de overige vier slaapkamers. Aan het einde van de hal bevindt zich een luxe badkamer die is voorzien van een ruime inloopdouche en een brede wastafel.

Keuken Funda

Foto: Funda

De eerste verdieping is volledig open waarin de woonkamer, het eetgedeelte en de keuken in elkaar overlopen. De living heeft zeer hoge sierlijke plafonds wat de ruimte nog groter laat lijken. Op deze verdieping bevinden zich grote authentieke kerkramen aan zowel de voor- als de achtergevel en deze geven de verdieping betoverend daglichtinval.

De zeer luxe keuken is voorzien van een kookeiland en inbouwapparatuur van hoge kwaliteit, zoals onder andere een combi-oven, een inductie kookplaat en een zeer luxe ijskast. Vanuit de keuken heeft u toegang tot een klein maar fijn zonneterras, waar u ’s zomers heerlijk kan genieten van een bbq met uw familie.

Last but not least komt de woning samen met een souterrain, waar zich een ruime slaapkamer bevindt met een en suite badkamer die is voorzien van een ruime inloopdouche, toilet en een wastafel. Mochten uw amices blijven logeren na een gezellig diner, dan is deze ruimte de perfecte plek om hun te laten overnachten. Op deze verdieping bevindt zich tevens ook nog een kelder, waar u een heuse wijnkelder van kan maken.

Hoewel het al langer dan een half jaar wordt aangeboden, is de vraagprijs ongewijzigd gebleven. Dat betekent dat u bij interesse ongeveer € 2.200.000 moet meenemen naar makelaar van de huidige eigenaar.