De huizenprijzen zijn iets toegankelijker geworden, maar alsnog ondervinden diverse woningzoekers moeite om aan een huisje te komen. Bent u zoekende naar een vrijstaande woning, zonder alle spaarpotten stuk te slaan? Zoek dan niet verder. Deze vrijstaande woning in het hoge noorden staat te koop op Funda voor een prikkie.

Eengezinswoning in Bad Nieuweschans

De woning bevindt zich in Bad Nieuweschans, een noordelijkste gelegen grensplaats in Groningen. Met een woonoppervlakte van 81 vierkante meter, twee woonlagen en drie slaapkamers is dit huis uitermate geschikt als eengezinswoning. Als jong gezin heeft u wellicht weinig te besteden, maar voor slechts € 92.500 kunt u al intrekken.

Woning Funda

Foto: Funda

Maar wat mag u voor dat bedrag verwachten? De woning heeft een voor-, achter- en zijtuin en de hoofdtuin is gelegen op het zuidwesten, waardoor u dus ’s zomers de hele middag en avond kunt borrelen in het zonnetje onder het genot van een glaasje bubbels. Daarnaast is de tuin uitgerust met een houten berging, waar u al uw rommel kan stallen. Het gehele perceel beslaat maar liefst 180 vierkante meter.

Potentie

De woning is gebouwd in 1921, waardoor er nog een hoop aan moet gebeuren om er een sfeervol huis van te maken. Maar voor wie van klussen houdt en een handige Harry is kan het wel een leuke noch geldbesparende uitdaging zijn om deze woning om te toveren tot een waar paleisje.

Funda Tuin

Foto: Funda

Als u de woning betreedt komt u terecht in de hal van de begane grond, vanuit hier kunt de trap naar boven nemen, evenals naar de kelder en ook kunt u doorlopen naar de ruime woonkamer. Verder vindt u op de begane grond een slaapkamer, gedateerde keuken, bijkeuken, badkamer en een toiletruimte.

Als u de trap naar boven neemt, treft u de overige twee slaapkamers aan en de overloop die is voorzien van een dakraam. Twijfelt u nog om een bod doen op deze ‘spotgoedkope’ woning? Loop dan nog even op uw dooie gemak hier de advertentie op Funda door.