Wie regelmatig voor de beeldbuis plaatsneemt, is ongetwijfeld bekend met de man die luister naar de naam Dennis Weening. De Nederlandse mediaman is al járen te zien op televisie en heeft verschillende programma’s gepresenteerd, waaronder Expeditie Robinson en So You Think You Can Dance. Naast televisie heeft Weening ook nog talloze andere dingen gedaan, maar hoeveel vermogen heeft de presentator opgebouwd met al zijn prestaties?

De carrière van Dennis Weening

Dennis Weening is een Nederlandse presentator, acteur en ondernemer en is geboren en getogen in Den-Haag, waar hij nog steeds samen woont met zijn vrouw en dochters. De carrière van de succesvolle Weening begon allemaal bij de reclameafdeling van TV West, een regionale omroep van Zuid-Holland. Ook was hij te zien bij zowel Veronica als MTV.

Als u dacht dat dat het was, heeft u het mis, want Weening is daarnaast ook nog radio-dj geweest bij 3FM. Tot 2007 was Dennis Weening elke maandag tot donderdagavond te horen was bij het programma 3VOOR12FM. Andere bekende programma’s waar u Dennis Weening van kunt kennen zijn onder andere Wipeout, So You Think You Can Dance, Bizarre Eters en The Pain Game.

Naast het presenteren van verschillende programma’s, nam hij zelf ook deel aan enkele programma’s. Zo was hij dé mol in 2008 in het tv-programma Wie is De Mol. Daarnaast heeft hij meegedaan aan de VIP editie van Expeditie Robinson en daar wist hij een goede indruk achter te laten, aangezien hij vervolgens het programma van 2012 tot en met 2018 heeft mogen presenteren. Tot Weenings verbazing verlengde RTL in 2018 het contract van Dennis Weening niet, wat voor verdriet zorgde bij de presentator.

Hij speelde vroeger ook in een band gespeeld en wist ook vorige jaar zijn muzikale talenten aan het Nederlandse publiek te laten zien. Hij speelde namelijk afgelopen jaar Judas in The Passion. Inmiddels heeft Dennis Weening zijn eigen bedrijf genaamd No Fronts. Een full service content agency, dat onder andere werk heeft geleverd voor Vodafone, Netflix, NS International en M&M’s.

Dat Dennis Weening overal en nergens te zien en te horen is geweest, moge duidelijk zijn. En dat blijkt niet geheel onverdienstelijk te zijn. Wat Dennis Weening precies verdient, is onbekend. Er kan dan ook alleen maar een schatting gemaakt worden van het totaal vermogen van Weening. Naar verluidt zou het geschatte vermogen van Dennis Weening zo rond de € 800.000 liggen. Een zeer aangenaam bedrag, als u het ons vraagt.