Niemand is tegenwoordig zijn of haar bezittingen zeker. Om de haverklap worden mensen van hun horloges beroof, maar blijkbaar kunnen auto’s ook niet zomaar overal geparkeerd worden. Vraag dat maar aan Johua Nolet, de 35-jarige leadzanger van de succesvolle Nederlandse band Chef’Special.

‘Black Mamba’ van Johua Nolet is gestolen

Nolet groeide op in Portugal, maar verhuisde later terug naar Nederland. In Haarlem om precies te zijn. Door de jaren heen kwam hij tot de ontdeking dat hij een aangenaam stemgeluid had, waardoor hij zich aansloot bij een bandje. Uiteindelijk bracht hem dat in 2007 bij Chef’Special. De Nederlandse band heeft met hun unieke mix van pop, funk, reggae en rock de harten van muziekliefhebbers veroverd.

En daar speelt Nolet uiteraard een belangrijke rol bij. Hoewel het leven hem lijkt toe te lachen en hij bijgedragen heeft aan het succes en de diverse prijzen, werd onlangs zijn trouwe vierwieler, of zoals hij ‘m noemt “mijn Batmobile”, gestolen in Haarlem. “Mijn all black Peugeot 3008 Plug in Hybrid is mij ontnomen… in het holst van de nacht”, schrijft de zanger op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Joshua (@joshnolet)

Peugeot-ambassadeur

De Haarlemmer omschrijft zijn exemplaar niet voor niets als Batmobile: “Hij is helemaal zwart (de velgen en de grill ook). Ik mis hem heel erg, en hij mij ook.” De Peugeot 3008 komt uit 2021 en had destijds een nieuwprijs van € 53.483. Die prijs zal de Nederlander niet zelf opgehoest hebben, want hij is ambassadeur van de autofabrikant. “Een Peugeot-ambassadeur zonder zijn Peugeot… hoe nu verder? Te voet? C’est horrible…”