Het belang van een duurzaam huis is de laatste jaren steeds groter geworden. Naast dat het natuurlijk goed voor het milieu is, kunt u per jaar maar liefst duizenden euro’s besparen. En laat er nu net een parel van een duurzaam huis met energielabel A++++ in de etalage van Funda staan. Deze riante woning is bijna zo goed als nieuw, zeer kindervriendelijk en last but not least op zeer hoog niveau afgewerkt.

Uitermate duurzame villa in de wijk Waterrijk

Deze vrijstaande woning is gunstig gelegen op een ruim perceel van 789 vierkante meter en heeft een woonoppervlakte van maar liefst 302 vierkante meter. Het maakt onderdeel uit van  Villapark Waterrijk in de gemeente Woerden. De wijk bestaat uit zogenaamde eilanden die worden omsloten door water en is voorzien van in totaal 175 villa’s, waarvan één woning Anna Lindhlaan 13. De naam van de straat is afkomstig van Anna Lindh, de voormalige minister van Buitenlandse Zaken van Zweden.

Woonkamer villa Funda

Foto: Funda

Zodra u aankomt bij het terrein treft u het elektrische hek aan en als u deze heeft gepasseerd komt u aan bij de overdekte entree die toegang geeft tot de woning. Eenmaal binnen bevindt u zich in de royale hal en vanuit hier kunt u meerdere kanten op, waaronder de kant van de riante en moderne living die is uitgerust met design meubilair en accessoires van het Nederlandse interieurmerk Eichholtz. De plafondhoge puien zorgen voor natuurlijk lichtval en u heeft hierdoor een prachtig uitzicht en toegang tot de tuin.

Nooit meer gedoe met boodschappenlijstjes

Voor de rest is de begane grond voorzien van een uitermate luxe keuken met kookeiland. De keuken is gemaakt van olijfhouten kasten, werkbladen van composiet en beschikt over inbouwapparatuur van het Duitse merk Siemens. De keuken heeft niet één maar twee vaatwassers, een Quooker en de ijskast kan gezien worden als het pronkstuk van de keuken. Deze bevat namelijk touchscreen en een ingebouwde camera, dus zodra u in de supermarkt staat kunt u meteen kijken welke boodschappen u in huis moet halen. Zeg maar dag tegen uw boodschappenlijstjes.

Villa Funda Keuken

Foto: Funda

Nu over naar de kelder dat als een heus paradijs voor kleine kinderen gezien kan worden. De ruimte is voorzien van prachtig fotobehang en de vloer is bekleed met kunstgras, dus uw kinderen kunnen zich helemaal uitleven tijdens een potje hockey of voetbal, terwijl u ongestoord kan genieten in de living van een glaasje champagne.

De bovenste verdieping is uitgerust met een splitlevel overloop en vanuit hier heeft u toegang tot vijf slaapkamers en de badkamer. De riante masterbedroom ligt gelegen aan de achterzijde van de woning en heeft hierdoor een enig uitzicht over de tuin. Voor al uw kleding zijn er inbouw kasten met garderobeliften en ook heeft de masterbedroom een moderne badkamer en suite. De badkamer heeft een prachtige gietvloer en een grote wandtegel die helemaal vanuit Italië is geïmporteerd.

Genoeg parkeerplekken voor al uw auto’s

Zodra u de toegangspoort betreedt komt u in de voortuin die plek biedt voor meerdere auto’s om te parkeren. Bovendien is er ook een inpandige garage van 26 vierkante meter waar nog een auto gestald kan worden. Zowel de buiten parkeerplaats als de garage beschikken over een laadpaal voor elektrische auto’s, want wie in een uitermate duurzaam huis woont, rijdt hoogstwaarschijnlijk ook in een duurzame auto. Die kan vervolgens worden opgeladen met behulp van de maar liefst 60 zonnepanelen.

Overdekt terras villa Funda

Foto: Funda

De tuin van de woning is uitgerust met een stenen schuur en een aangrenzend riant overdekt terras. Het terras is voorzien van een buitenkeuken, waar u ’s zomers een heerlijke salade kan bereiden om vervolgens te genieten van uw bereide maaltijd op de lounge stoelen. Ook in de achtertuin kunnen kinderen zich totaal uitleven, aangezien er een schommel, trampoline en speelplateau aanwezig is.

Wie de eigenaar wil worden van deze moderne en duurzame vrijstaande villa, moet een bedrag van € 1.995.000 neerleggen. Mocht u geïnteresseerd zijn in de woning, dan kunt u hier de advertentie bekijken op Funda.