Was u van plan deze zomer met de Royal Scotsman door de hooglanden van Schotland te reizen? Dan heeft u geluk, want het bedrijf heeft recent besloten om een spa aan boord het treinstel te gaan realiseren. Dat betekent dat u naar de fenomenale uitzichten ook kunt gaan genieten van een dagje wellness. En niet zomaar een spa.

Een Dior Spa in The Royal Scotsman

Alsof een reis met de Belmond Royal Scotsman nog niet adembenemend genoeg was, kunt u binnenkort ontspannen in een speciale ruimte. Belmond werkt namelijk samen met het luxe parfum- en kledingmerk Christian Dior om de ‘Dior Spa’ waar te kunnen maken. De koets zal volledig worden toegewijd aan wellness en verzorging. Geïnspireerd door Christian Dior’s liefde voor Schotland, is de nieuwe spa ontworpen als een “luxe cocon van sereniteit” op de rails.

De spa zal worden voorzien van een op maat gemaakt welzijnsmenu, inclusief drie op maat gemaakte behandelingen bedacht door de wellness-experts van Dior. Zo kunt u de D-Travel-lichaamsmassage proberen, om de stress en spanningen van het reizen te verlichten.

Geïnspireerd op het Schotse landschap

Daarnaast kunt u ook nog kiezen voor de D-Elements-behandeling, die voor het hele lichaam is bedoeld. De producten die hier worden gebruikt zijn geïnspireerd op het Schotse landschap, waaronder hete halfedelstenen en een Bain Dior-lichaamsmist, die doen denken aan de kalmerende drijvende nevels die u in het landschap kan vinden. Als laatste kunt u ook een D-Highlands-behandeling nemen, wat een gezichtsbehandeling – een verjongende, vormgevende ervaring is die helpt om herstel en heropleving onderweg aan te moedigen.

Royal Scotsman

Er zullen twee behandelkamers aanwezig zijn, beiden volledig aangekleed met de beroemde bordeauxrode Toile de Jouy aan de muren. Gasten kunnen genieten van de elegante interieurs terwijl ze een volledige wellnessbehandeling ontvangen. De Dior Spa zal vanaf 10 april aanwezig zijn op het treinstel. Boeken kan via de website van Belmond.