Tijl Beckand is bekend geworden van het improvisatieprogramma de Lama’s, waar hij negen seizoenen de sterren van de hemel speelde. Het programma was zo succesvol, dat het in 2006 zelfs de Gouden Televizier-Ring won. Na de Lama’s heeft Beckand allerlei verschillende programma’s gepresenteerd. Zo is de presentator de afgelopen maanden druk bezig geweest met de opnames van het nieuwe seizoen De Verraders.

Het chique appartement van Tijl Beckand

Beckand is geboren en getogen in Den Haag, maar woont nu zelf in het prachtige Amsterdam. Samen met zijn broer is hij de eigenaar van een prachtig appartement in de chique Haagse Archipel buurt, dat nu verhuurd wordt en dus kan de Nederlandse cabaretier uw nieuwe huurbaas worden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tijl Beckand (@tijl_beckand)

Het appartement van de BN’er heeft een oppervlakte van 180 vierkante meter, bestaat uit drie woonlagen en is voorzien van een lift, zodat u niet telkens al die trappen hoeft te beklimmen. Voor de rest beschikt het appartement over een luxe half open keuken die is voorzien van verschillende inbouwapparatuur.

Appartement Teil Beckand

Foto: Bekende Buren

Het pand beschikt in totaal over vier kamers, waarvan twee slaap- en twee badkamers. Het appartement komt samen met een heerlijke zonnige tuin, waar u ’s zomers heerlijk kan genieten van een glaasje champagne terwijl de burgers liggen te grillen op de bbq. Wilt u uw amices voor de bbq langs laten komen, dan is het wel handig om een parkeervergunning aan te vragen, aangezien uw die nodig heeft om voor de deur te mogen parkeren.

De huurprijs

Het appartement wordt verhuurd voor een bedrag van € 3.250 per maand, waarbij een eenmalige waarborgsom van de maandelijkse huurprijs komt kijken. Mocht u het appartement dus willen huren, betaalt u de eerste maand € 6.500. Last but not least is het belangrijk om te weten dat het appartement ongemeubileerd wordt verhuurd en dus kunt u het appartement volledig naar eigen smaak indelen.