Influencer Dee van der Zeeuw, ook wel bekend als ‘Dee’, heeft het verkoopbord uit de tuin van haar woning in Zeist kunnen laten halen. Ze besloot de woning weg te doen wegens haar recente gezinsuitbreiding met haar partner Lars en de behoefte aan meer leefruimte.

Woning van Dee van der Zeeuw in Zeist is uit de etalage

Dee vergaarde bekend door haar vorige relatie met een van de grootste Nederlandse YouTubers, namelijk Enzo Knol, die onlangs nogal onder vuur lag. De twee begonnen hun romance in 2013 en Dee verscheen als zijn toenmalige wederhelft een ontelbaar aantal keren in de video’s van Enzo. Na vijf jaar kwam er echter een einde aan hun relatie en in 2018 kwam werd er een punt achter hun relatie gezet.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dee (@dee)

Een paar maanden later vond Dee liefde bij haar nieuwe vriend, Lars Gerbrands. In 2019 betrokken ze samen hun huidige woning in Zeist, maar nu, na de geboorte van hun eerste kindje Elin in september van afgelopen jaar, hebben ze besloten om te verhuizen naar een ruimere woning die geschikt is voor hun gezin.

Dee

Maar eerst moesten ze af van hun twee-onder-een-kapwoning. Maar dat is gelukt. Het pand bevindt zich op een gunstige locatie, op loopafstand van het centrum van Zeist en is sfeervol ingericht met een luxueuze uitstraling. Met een nadruk op de grijstinten het een overvloed aan natuurlijk licht dat door de plafondramen in de keuken schijnt.

De stenen en houten balken zijn op een elegante manier geïntegreerd in de moderne stijl van de woning, wat zorgt voor een rustieke sfeer. Ook zien we visgraatvloeren en zwart-stalen deuren en deurklinken.

Drie verdiepingen en 114 m² woonoppervlak

De woning strekt zich uit over drie verdiepingen en heeft ook een kleine kelder, met een totale oppervlakte van 114 m². De achtertuin is maar liefst 147 m² groot. Het overgrote deel bestaat uit kunstgras, maar er is ook een chique wit tuinhuis met overdekt terras en buitenkeuken, waar gasten kunnen genieten van zomerse barbecues en gezellige samenkomsten. Het totale perceel bedraagt 309 m².

Dee Woning in Zeist buiten

Op 9 februari stond het label ‘onder bod’ op de Funda-advertentie en niet veel later is er een bod geacepteerd. Dee en haar partner hebben hierdoor een flink zakcentje om te investeren in hun nieuwe liefdesnestje, want waar ze het pand in 2019 kocht voor € 339.000, stond de vraagprijs dit jaar op € 620.000.

Het stel zal zich in mei vestigen in hun volgende optrekje, waar een grootschalige renovatie plaats zal vinden.