Nog nooit was het zo eenvoudig om op jonge leeftijd financieel succesvol te zijn. Succesvol is misschien een nietszeggende term en voor iedereen heeft het een andere definitie, maar wie op 21-jarige leeftijd een auto van € 80.000 aanschaft, mag daar best trots op zijn.

Temptation Island-verleider Danique Schweitz

Iemand die precies dit voor elkaar kreeg luistert naar de naam Danique Schweitz. Deze 21-jarige participeerde als verleidster mee aan het meest recente seizoen van reality-show Temptation Island: Love or Leave. In dit programma testten stellen hun relatie door gescheiden te leven en omringd te worden door aantrekkelijke vrijgezellen. Het doel is om te bepalen of ze bij elkaar willen blijven of de relatie willen beëindigen, maar in wekelijkheid is het gedurende de seizoenen duidelijk dat het een opeenstapeling is van bedreigers en vreemdgangers.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door DANIQUE SCHWEITZ (@daniquescw)

Dat laten we verder even voor wat het is. Schweitz is vanwege haar stoere uiterlijk – ze zit van top tot teen onder de inktplaatjes – een van de meest spraakmakende deelneemsters. Hoewel er in de contracten van kandidaten staat vermeld dat ze niets betaald krijgen voor hun deelname, levert het wel degelijk geld op. De meeste kandidaten krijgen er massaal volgers bij op social media, en zoals we weten legt dat geen windeieren.

Mercedes-Benz

Op haar TikTik-account deelde de getatoeëerde dame haar nieuwste aanwinst met de tekst: “Bought my dreamcar at 21”. Een Mercedes-Benz A35 AMG met een topsnelheid van liefst 250 kilometer per uur, te danken aan de krachtige 2,0-liter viercilindermotor met turbocharger, die een vermogen levert van ongeveer 302 pk en 400 Nm koppel.

De auto kan in ongeveer 4,7 seconden van 0 naar 100 km/u accelereren en wat betreft het uiterlijk heeft de A35 AMG een sportieve uitstraling, met agressieve bumpers, een verlaagde ophanging en opvallende AMG-stylingdetails.

@daniquescw Work hard play harder #mercedesamg #foryoupage ♬ original sound – Playboiisoundss🉐🖤