Graag brengen we bij deze een exclusieve buitenplaats onder uw aandacht genaamd “Het Ooievaarsnest”. Niet alleen door de allure zelf, maar ook vanwege een ingrijpende prijsdaling waardoor het aanbod aantrekkelijker moet worden voor huiszoekende miljonairs.

Het Ooievaarsnest in het Brabantse Sint-Oedenrode

Het strak ingerichte pand met twee verdiepingen en vijf slaapkamers, plus een souterrain, ligt te midden van een prachtig natuurgebied, omringd door rust en privacy, terwijl het is opgetrokken uit hoogwaardige en vooral duurzame materiaal. Met een woonoppervlakte van 750 m² kunt u er zo intrekken.

Aan de linkerzijde bevindt zich een strategisch geplaatste werkkamer, terwijl aan de rechterzijde de woonkamer zich bevindt. Vanuit deze woonkamer heeft u een adembenemend uitzicht op uw tuin, uw privé-meer en de reeën die dagelijks voorbij komen paraderen. Echt één worden met de natuur.

Op de eerste verdieping van de villa bevinden zich drie slaapkamers, twee badkamers, een fitnessruimte en een linnenkamer. De masterbedroom heeft een eigen kast- en kleedruimte en een luxueuze badkamer voorzien van een dubbele wastafel met designmeubel, een ruim vrijstaand bad en uiteraard een dubbele douche. Alle kamers hebben directe toegang tot een groot balkon met wederom een prachtig uitzicht op de buitenplaats.

Souterrain van maar liefst 300 m²

Indien gewenst kan er op deze verdieping gemakkelijk meer slaapkamers of een separaat appartement voor een au-pair worden gerealiseerd. De villa beschikt tevens over een geweldig souterrain van maar liefst 300 m² met een hoogte van bijna 3 meter, welke zeer geschikt is voor diverse doeleinden, zoals een kantoor met vergaderruimte of een wellness- of fitnessruimte. Wat u er ook mee van plan bent, de vloerverwarming is al van de partij.

Op de buitenplaats staat een vrijstaand, verwarmd bijgebouw annex garage van 150 m² met ruime parkeergelegenheid en opslagmogelijkheden, maar kan ook zomaar gaan dienen als een gastenverblijf.

Bijna € 800.000 korting op deze moderne villa

De grote gazons, hoge oude bomen, stijlvol aangelegde borders en het privémeer met zwemsteiger etaleren al hun schoonheid en bieden verschillende plekken om in de zon of schaduw te zitten, waarbij de aanwezige kunst uw aandacht zal trekken. Helaas ontbreekt het zwembad, maar gezien het perceel van 36.843 m² is er voldoende ruimte om er een aan te laten leggen.

Hoewel de vraagprijs van de moderne villa in april van 2022 op € 4.385.000 werd vastgesteld, heeft u nu aan € 3.600.000 genoeg om de woning te verweven. Een korting van bijna acht ton, € 785.000 om precies te zijn.

Moderne villa-04