Martijn Krabbé moet de komende periode noodgewongen op een woonark in Amsterdam overnachten. Geen straf, want woonboten zijn schaars en felbegeerd in de hoofdstad, maar het is een tijdelijke oplossing voor de presentator. Momenteel wordt er namelijk geklust in zijn permanente verblijfplaats in het chique en welvarende Amsterdam-Zuid.

Profiel Martijn Krabbé

Amsterdammer Martijn Krabbé begon zijn carrière in de jaren ’90 als presentator bij de televisiezender Veronica, waar hij programma’s als “Klussen met Kijkers” en “De Garage” presenteerde. Hij viel al snel op door zijn enthousiasme en energieke persoonlijkheid, wat hem kansen bood bij andere televisiezenders.

Als een veelzijdig presentator werd hij aangetrokken voor grote klussen. Een van zijn meest opvallende successen kwam met het programma The Voice of Holland. Onlangs blikte de Krabbé terug op zijn periode als een van de vaste presentatoren van het talentenprogramma van Talpa-baas John de Mol. Nog altijd kan hij niet bevatten hoe er achter de schermen (seksueel) grensoverschrijdend gedrag heeft plaatsgevonden zonder hij daar maar iets van meekreeg.

Hij vindt het tot op de dag van vandaag “moeilijk te accepteren”. Helemaal aangezien hij er vanaf het begin tot het eind bij was.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Martijn Krabbé (@martijn_krabbe)

Renovatie van Amsterdams miljoenenpand

Naast zijn werk voor The Voice of Holland heeft Krabbé ook andere programma’s gepresenteerd, waaronder Hello Goodbye, Topchef Academy, Uitstel van Executie en Kijken zonder Kopen. Bob Sikkes, zijn collega bij het laatstgenoemde tv-show, is ondertussen druk in de weer met de renovatie van het hoofdverblijf van Krabbé. Volgens Story betaalde Krabbé in 2005 € 1.600.000 om de sleutels daarvan te bemachtigen.

Volgens Bekende Buren begon de verbouwing bij de keuken te verbouwen, maar staan er meer ruimtes staan op de agenda. Hoelang de werkzaamheden gaan duren, is niet duidelijk. Maar we hoeven dus beslist geen medelijden hebben met de 55 jaar presentator.