Op een idyllische locatie aan de Nederlandse kust geldt De Nieuwe Watertoren als een majestueuze blikvanger die uitkijkt over de omringende natuur. Het gebouw, dat oorspronkelijk werd gebouwd als watertoren in de jaren ’50, wordt volledig gerenoveerd en omgebouwd tot een modern meesterwerk. “Droomt u van een penthouse of appartement op steenworp afstand van de zee? Dan biedt de iconische watertoren van Zandvoort u een unieke kans!”

Nieuwe toekomst voor de De Nieuwe Watertoren in Zandvoort

Met zijn elegante architectuur en uitstekende afwerking, is De Nieuwe Watertoren ontworpen om een ​​onvergetelijke indruk achter te laten bij bezoekers en bewoners. Elke verdieping biedt panoramisch uitzicht op de omringende omgeving, waardoor de bewoners kunnen genieten van een adembenemend uitzicht op de natuurlijke schoonheid van de regio. Met in bijzonder het stand dat voor toeristische doeleinden veelal ‘Amsterdam Beach’ wordt genoemd.

Appartementen zijn doordrenkt in weelde

De appartementen worden uitermate stijlvol ingericht met hoogwaardige materialen en voorzieningen van topkwaliteit, waardoor een luxueuze en moderne leefomgeving wordt gecreëerd. De keukens zijn volledig uitgerust met de nieuwste apparatuur en bieden veel werkruimte en opslagruimte, terwijl de badkamers zijn afgewerkt met prachtige natuursteen en voorzien zijn van ultramoderne voorzieningen zoals vloerverwarming en inloopdouches.

Zandvoort

Naast de elegante woonruimtes, biedt De Nieuwe Watertoren ook een scala aan exclusieve voorzieningen die zijn ontworpen om het leven van de bewoners zo comfortabel en aangenaam mogelijk te maken. Er is een fitnessruimte met de nieuwste apparatuur en een luxe spa met een sauna en een stoombad. Voor degenen die liever buiten sporten, is er ook een tennisbaan.

De Nieuwe Watertoren heeft ook een conciërge die 24 uur per dag beschikbaar is om de bewoners te helpen met alles wat ze nodig hebben: van het reserveren van restaurants tot het regelen van transport. Maar ook veiligheid staat hoog in het vaandel en is een absolute topprioriteit. Om dit te kunnen waarborgen is er 24 uur per dag beveiliging aanwezig, evenals beveiligde parkeergelegenheid voor elke bewoner.

Prijzen lopen uiteen

Met zijn prachtige locatie, elegante architectuur en hoogwaardige voorzieningen, is dit een unieke kans om te genieten van het beste dat het leven te bieden heeft. Maar deze kans kent ook een prijs. Hoewel u een appartement kunt oppikken voor € 750.000, gaat de prijs van het meest complete penthouse richting de € 3.500.000. Logische aangezien ook de oppervlaken verschillen: 104 m² t/m 291 m².

Neem bij interesse contact op met Christie’s International Real Estate.