Hoewel Nederland relatief klein is, worden we gezien als het walhalla van elektronische muziek. En, zoals u weet, zwemmen succesvolle dj’s in het geld dankzij optredes, streams en allerlei partnerschappen.

Mental Theo plaats advertentie van luxe woonboerderij op Funda

De 58-jarige Dj, presentator en muziekproducent Theo Nabuurs, betere bekend onder zijn pseudoniem Mental Theo, kan u hier alles over vertellen. Ondanks dat hij voornamelijk happy-hardcore platen produceert, niet bepaald mainstream muziek, heeft hij een legendarische status in Nederland opgebouwd.

Gezien zijn rauwe karakter zou u het niet meteen verwachten, maar Nabuurs resideert al een poos in een woonboerderij in het Brabantse Heesch, de plaats waar bijvoorbeeld ook voormalig PSV-hoofdtrainer Ruud van Nistelrooij een pand bezit. De dj is tenslotte een Brabander in hart en nieren. Op 22 mei 2023 besloot de dj een advertentie van zijn pittoreske verblijf op Funda te laten plaatsen.

De rietgedekte woonboerderij geldt als het hoofdverblijf is er op op het perceel van 6.501 m² ook een mantelzorg/gastenverblijf van de partij. 2011 werd de woning afgeleverd waardoor het voldoet aan de huidige leefstandaarden. Ook qua duurzaamheid zit de volgende bewoner hier goed. De woning en het bijgebouw zijn volledig geïsoleerd, voorzien van HR++ beglazing en deels voorzien van vloerverwarming.

De open leefkeuken is voorzien van zeer groot kookeiland, terwijl sfeervolle woonkamer een open haard heeft, evenals een hoog plafond en grote raampartijen. Dat moeten we maar geloven van de makelaar, want helaas staan er geen foto’s van het interieur op het wereldwijde web.

Vanuit de slaapkamer op de begane grond met inloopkast heeft u een heerlijk uitzicht over uw eigen tuin. Dit is een van de in totaal zes slaapkamers, terwijl de ensuite badkamer is voorzien met groot ingebouwd ligbad en een inloopdouche met regendouche.

Riante tuin met fijne faciliteiten

Dan hebben we nog de tuin. Een onderdeel die we absoluut niet buiten beschouwing mogen houden. Aangezien het pand is gebouwd in een landelijk dorpje in Brabant heeft de volgende bewoner geen last van luidruchtige buren, rondrazende auto’s of inbreuk op privacy.

Op de onderstaande afbeelding ziet u de witte Aston Martin Vantage van de dj schitteren.

De tuin is rondom gelegen en geheel afgescheiden met diverse fruitbomen. In de beschutte tuin treft u een vrijstaande tuinkamer welke is afgewerkt met glazen schuifwanden en net als in de woonkamer, is ook hier een open haard aanwezig.

Blijkbaar viel de woning goed in de smaak, want ondanks dat de advertentie slechts enkele dagen online staat, is het pand verkocht onder voorbehoud. Wat er is geboden is niet bekend, maar de vraagprijs was € 1.575.000.