Kevin de Gier, beter bekend als simpelweg ‘Kevin’ of ‘Slowflowanimal’, is een grote naam in de Nederlandse rapscene. De 29-jarige debuteerde in 2011 bij het muzieklabel Rotterdam Airlines, maar heeft ondertussen meerdere hits gescoord en samengewerkt met onder meer Sevn Alias, Jonna Fraser en Lil’ Kleine.

Kevin timmert hard aan de weg

De 101Barz-rapper bracht in 2015 zijn eerste mixtape gemaakt “Kleine Versnelling” uit in 2015. Daarna bracht hij verschillende albums en EP’s uit, waaronder ‘Kleine Versnelling 2’, ‘Lente EP’ en ‘Animal Stories’. Met name dat laatstgenoemde album werd goed ontvangen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kevin (@slowflowanimal)

Deze bracht de Rotterdammer uit nadat hij in 2020 tekende bij  het label Noah’s Ark, waar onder meer S10, Bizzey en Yung Felix bij zitten. Het begon met de single ‘Gordelweg’, die kwam op nummer 1 in de Nederlandse Single Top 100, maar het bleek de eerste single te zijn van zijn nieuwe album Animal Stories, dat net als zijn vorige twee albums op nummer 1 binnenkwam in de Album Top 100.

Hoewel hij ooit profvoetballer wilde worden, en zelfs in de jeugdopleiding van Excelsior zat, maakt hij furore als rapper. En dat is beslist niet onverdienstelijk. Het heeft hem zelfs in de gelegenheid gesteld om een weelderig penthouse in zijn geboortestad aan te schaffen. Dat kon ook niet anders. “Rotterdam is thuis. Rotterdam is mijn inspiratiebron in alles wat ik doe”, vertelde hij aan FHM.

Een fenomenaal uitzicht over de havenstad

Met 119 m², een riant terras, een fenomenaal uitzicht, vier kamers, waaronder drie slaapkamers, en een zeer ruime living zal de artiest niets tekort komen. Het appartement bevindt zich op de negende verdieping van het centraal gelegen appartementencomplex de Hofdame.

De woning werd op Funda aangeboden voor € 765.000, maar Kevin mocht ’t overnemen voor € 15.000 onder de vraagprijs. Wel moet hij verplicht € 35.000 bijbetalen om de parkeerplaats over te nemen. Kevin kocht het penthouse op 2 mei en liet er een hypotheek op vestigen van € 770.000, meldt Bekende Buren.

Kevin (Rotterdam)-04