Vanquish Yachts heeft een nieuw nautisch meesterwerk toegevoegd aan hun gerenommeerde vloot. Het adembenemende nieuwe schip is gedoopt tot Manu (VQ115), is 35 meter lang en is voorzien van een innovatief ontwerp. Het is het allergrootste schip van de VQ-familie.

Het 35 meter lange Manu van Vanquish Yachts

Het is geen verrassing dat Vanquish Yachts met hun nieuwste creatie opnieuw de standaard heeft gezet voor ongeëvenaarde kwaliteit en esthetische pracht. Ze werd afgelopen week voor het eerst te water gelegd bij de scheepswerf in het Flevolandse dorpje Marknesse.

Met haar slanke uiterlijk en vloeiende lijnen, snijdt Manu door de golven, terwijl het samenspel van hoogwaardige materialen, met zorg gekozen is door de meest bekwame vakmensen. Zo is het interieur van uitgerust met een verfijnde inrichting en op maat gemaakte details die een sfeer van tijdloze elegantie creëren.

Vanquish Yachts Manu-03

Het exterieurontwerp van het tri-deck jacht is ontwikkeld door Guido de Groot Design , die het flybridge jacht heeft ontworpen met strakke lijnen en een onderscheidend profiel.  Verder Vanquish Yachts heeft de nieuwste technologieën en innovaties toegepast om een ongeëvenaarde ervaring te bieden aan degenen die de wereldzeeën willen bevaren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vanquish Yachts (@vanquishyachts)

Van een weelderig zonnedek, perfect voor ontspanning en zonnebaden, tot een stijlvolle bar waar gasten kunnen genieten van verfrissende cocktails, Manu heeft het allemaal. Manu heeft verder een geïntegreerde flybridge met ligweide, een uitgestrekt voordek en een groot achterdek.

’s Werelds snelste aluminium superjacht met conventionele motoren wordt ze niet zomaar. Om dit te realiseren heeft Nederlandse werf heeft deze ‘snelheidsmachine’ voorzien van drie krachtige MTU-Rolls-Royce 2650 pk-motoren. “De smalle romp is ontwikkeld om het comfort en de prestatieniveaus te optimaliseren en de efficiëntie bij topsnelheden te verhogen”, aldus Vanquish Yachts.

Vanquish Yachts