Achraf Hakimi is een profvoetballer die de flanken verdedigt van Paris Saint-Germain (PSG) én het Marokkaans nationaal elftal. Hakimi onderscheidt zich middels zijn snelheid, technische vaardigheden en intelligentie op het veld, maar ook buiten de lijnen van het heilige gras trekt hij de spotlights (on)bewust naar zich toe.

Luxe levensstijl en uitgebreide collectie van supercars van Achraf Hakimi

Hakimi is een man van luxe en stijl. Hij houdt van designer kleding, sieraden en horloges, zoals bijna alle profvoetballers. Hij is veelal te vinden in exclusieve designerwinkels in steden als Parijs, Londen en Milaan, en heeft met name zwak voor luxe horloges. Als zodoende heeft de Marokkaans international, het elftal dat afgelopen weekend met 2-1 van grootmacht Brazilië won, een indrukwekkende collectie verzameld, waaronder modellen van merken als Rolex, Hublot en Audemars Piguet.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door INSANE LUXURY (@insaneluxurylife)

Rolex Oyster Perpetual Coral Red (ref. 124300)

Wanneer ’s ochtends de wekker gaat begint de eerste uitdaging van de dag: ‘welk horloge doe ik om?’. Toen hij onlangs door Rabat liep, viel het iemand op dat een unieke uurwerk om zijn pols bungelde. Een van de opvallende kenmerken van het horloge is de koraalrode wijzerplaat. De glanzende afwerking geeft de wijzerplaat een diepte en levendigheid waarmee hij anders is dan andere exemplaren binnen de Oyster Perpetual-lijn.

De uurmarkeringen en wijzers zijn gecoat met de gepatenteerde Chromalight-luminescentie van Rolex, waardoor ze gemakkelijk leesbaar zijn wanneer er weinig licht op valt. Het horloge is gehuisvest in een 41 mm roestvrijstalen kast en wordt aangedreven door Rolex’s Calibre 3230 uurwerk.

Het model is waterbestendig tot een diepte van 100 meter, terwijl de armband niets minder dan robuust is met massieve schakels van roestvrij staal. Ondanks de relatief recente introductie, is de Rolex Oyster Perpetual ‘Coral Red’ ref. 124300 is inmiddels een zeer gewild horloge onder verzamelaars en liefhebbers. Een prijsindicatie is lastig te geven, maar op basis van diverse momenteel te koop staande modellen, bent u ongeveer € 15.000 kwijt voor dit uurwerk, afhankelijk van de staat.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Achraf Hakimi (@achrafhakimi)