Na alle ophef trokken Tom Egbers en zijn echtgenote zich terug in hun twee-onder-een-kapwoning in het Gooische Huizen. Tegelijkertijd maakte de NOS-presentator bekend zijn werkzaamheden als sportpresentator  neer te leggen. Maar wat is hij momenteel aan het doen? Volgens Bekende Buren heeft de 61-jarige een hoofdstedelijk ‘opknappertje’ gekocht.

Nieuwe woning van Tom Egbers

In maart van 2023 werd ook Egbers beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer. Hij heeft jaren geleden een affaire hebben met een ex-stagiaire en haar later gekleineerd. Dat laatste heeft hij zelf bevestigd. Alsnog is het volgens zijn partner, Janke Dekker, oude koeien uit de sloot halen, aangezien deze taferelen plaatsvonden in 2005.

Tom Egbers-05

Foto: Bekende Buren

Egbers heeft zijn fouten toegegeven, maar treed verder niet al te veel in detail. Hij heeft vooral zijn spijt betuigd voor de nare opmerkingen die hij jegens de minnares in kwestie maakte,in het bijzijn van anderen. Ook kwam er tijdens de ‘mediarel’, om het zo maar even te noemen, meer naar buiten over zijn buitenechtelijke relatie gedurende ‘meerdere duistere periodes’. Maar goed, los van dat het onjuist is, heeft dat geen betrekking tot zijn werk en is het niet strafbaar of iets dergelijks.

Foto: Bekende Buren

Komende tijd zal de radiostilte aanhouden, want Egbers heeft zich, onder druk, teruggetrokken en is niet meer op tv te aanschouwen. Zijn vervolgcarrière als sportpresentator is hierdoor niet duidelijk, maar als het aan Egbers zelf ligt, start hij liever vandaag dan mogen. “Ik laat me na vier decennia niet zomaar bij het grofvuil zetten”, zei hij tijdens een uitzending van Khalid & Sophie.

Appartement in Amsterdam toe aan grondige opknapbeurt

In de tussentijd kan Egbers zich ontfermen om zijn nieuwe appartement in Amsterdam. Een poos geleden besloten ze het huis met drie kamers te kopen voor € 530.000. Aan de prijzige kant voor een appartement waar nodige werkzaamheden zijn verreist om het leefbaar te maken, maar volgens het stel is het klaarblijkelijk de moeite waard.

Los van de badkamer moet aan iedere ruimte wat gebeuren. Ook aan de tuin van 37 vierkante meter met een klein tuinhuisje mag het een en ander gebeuren.

Tom Egbers-05

Foto: Bekende Buren

Foto: Bekende Buren