Kenshō. Een maritiem meesterwerk. Een regelbreker. Een innovatief plezierschip. Het motorjacht prikkelt zowel de zintuigen als de verbeelding en is onlangs verkozen tot de grote winnaar in haar klasse tijdens de Year at the World Superyacht Awards.

Hoogtepunten van motorjacht Kenshō

Kenshō, een Japanse term voor één zijn met de natuur, werd tijdens het prestigieuze evenement van Boat International afgelopen weekend uitgeroepen tot Motorjacht van het jaar. De 18e editie van deze prijsuitreiking vond plaats in de Turkse stad Istanbul, Turkije, waar een onafhankelijk panel juryleden via een geheime stemming de beste schepen in 16 categorieën van dit jaar kozen.

Kenshō

Met zijn gracieuze lijnen, weelderige interieur en technologische innovaties heeft Kenshō (opgetrokken uit een stalen romp en een aluminium bovenbouw) de normen van luxe op zee geherdefinieerd. Het jacht werd in 2021 afgeleverd en biedt een ongeëvenaarde ervaring aan zijn gelukkige eigenaar en gasten. Elke meevarende wordt behandeld als een VIP.

Het exterieurontwerp, vakkundig vervaardigd door de gerenommeerde jachtontwerper Azure Yacht Design, is een toonbeeld van tijdloze klasse en hedendaagse verfijning. Hoewel er een aantal jachten groter in formaat zijn, trekt Kenshō de schijnwerpers naar zich toe door middel van de opvallend metallic turquoise-achtige romp.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Admiral Yachts (@admiralyachts)

Het interieur is daarentegen een harmonieus samenspel van luxe materialen, verfijnd vakmanschap en moderne technologieën. Laten we de eigenaarssuite van Kenshō als voorbeeld nemen. Met een privéterras, een eigen lounge en een weelderige en-suite badkamer is het geen straf om dagen op zee te spenderen.

De gastencabines van Kenshō zijn niet minder indrukwekkend met comfortabele bedden, een eigen badkamer en voldoende ruimte om zich terug te trekken en te ontspannen. Aan boord is voldoende accommodatie voor 12 gasten en 20 bemanningsleden, inclusief de kapitein.

Het ruime dek van het door de Italiaanse werf Admiral gebouwde plezierschip is perfect voor het organiseren van luxueuze feesten en sociale bijeenkomsten, met een jacuzzi, een bar en voldoende zitgelegenheid om van iedere prachtige omgeving te genieten. Of het nu gaat om ontspannen met een cocktail in uw hand of het nemen van een verfrissende duik.

Andere winnaars tijden het evenement in Turkije:

Zeiljacht van het jaar: Alea
Rebuilt Yachts: Marala
Refitted Yachts: Athos
Sailing Yachts, 30m tot 49.9m: Sørvind
Sailing Yachts, 50m en hoger: Alea