Nederlandse influencer Negin Mirsalehi, de ‘Nederlandse Kim Kardashian’,  lijkt het helemaal voor elkaar te hebben. Zo heeft ze een succesvolle Instagram, is ze partner van merken als Dior en Prada en heeft ze zelfs haar eigen beautyimperium waar ze haar brood mee verdient. Al met al boert ze meer dan goed. On-Nederlands goed durven we te zeggen.

Wie is Negin Mirsalehi?

Negin Mirsalehi werd op 2 november 1988 geboren in Amsterdam. In 2010 begon ze met haar carrière in de vorm van een eigen blog over mode en beauty. Lezers waren gefascineerd met haar beauty-routine en wilde hier graag over leren. Al snel kwam de jonge vrouw naar buiten met haar geheim: bijenhoning. Gezien haar vader eigen bijen hield en haar moeder kapster was, kon zij met hun kennis haar eigen haarverzorgingslijn beginnen. Zo ontstond haar merk Gisou.

Sindsdien is haar merk enorm uitgebreid, met niet alleen verschillende haarverzorgingsproducten, maar ook gezichtsoliën en andere verzorgingsmiddelen voor huid en haar. Het bedrijf is uitgegroeid tot een enorm imperium. Ondertussen is Mirsalehi ook volop in de spotlights op haar Instagram: ze heeft maar liefst 7 miljoen volgers die ze meerdere keren in de week verrast met prachtige foto’s van zowel haarzelf als haar vriend en zoontje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi)

Succesvolle zakenvrouw en model

Dankzij haar geniale merk heeft Negin Mirsalehi het ver weten te schoppen in de ondernemerswereld. Zij en haar wederhelft zijn samen nog steeds grootaandeelhouder in NM Beauty Industries B.V. – het bedrijf waar Gisou onder valt – ondanks dat ze in 2020 20% van de aandelen verkochten. Hoewel het stel gaat trouwen, werd de holding opgesplitst en staat het voor 60% op naam van Mirsalehi.

Ondertussen heeft de influencer een prachtig vermogen op weten te bouwen van maar liefst € 7 miljoen. Hiermee wist zij als enige vrouw een plek op de Top 100 Jonge Selfmade Miljonairs van Quote te verkrijgen. Dus dit zal ook zeker niet de laatste keer zijn dat wij van Negin Mirsalehi zullen horen, gezien zij nog steeds een stijgende lijn in haar carrière ziet.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi)