Stelt u zich een leven voor waarin business class vliegen, designermerken, luxe auto’s, juwelen, sieraden en ultieme comfort de norm zijn. Voor een 23-jarige vrouw in Dubai is dit de realiteit. Hoewel ze op het eerste oog een zorgeloos bestaan heeft, klaagt ze op social media over de nadelen van het zijn van een miljonairsvrouw.

Het zware leven van een miljonairsvrouw in Dubai

De dame in kwestie, Linda Andrade, stapte op 19-jarige leeftijd in het huwelijksbootje met de stinkend rijke cryptohandelaar Ricky Andrade. Samen resideren ze in het weelderige Dubai. Ricky is de enige kostwinner en Linde hoeft maar met haar vingers te knippen, en het wordt voor haar besteld of geregeld.

In een tijd waarin gewone stervelingen genoegen moeten nemen gewone vliegtuigstoelen, is dat absoluut niet het geval voor Linde. Zij gaat toch niet tussen die armoedzaaiers in de simplistische toeristenklasse zitten? Nee, zij vindt het vanzelfsprekend dat zij vooraan in het vliegtoestel plaatsneemt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Linda Andrade (@lionlindaa)

Terwijl de sommigen hun linkerteen zouden afstaan om met haar te ruilen, deelt de zelfbenoemde huisvrouw sporadisch video’s op TikTok en Instagram waarin ze als het ware klaagt over haar luizenleventje. Zo stoort ze zich eraan dat ze altijd wordt gereden wordt door een chauffeur (ze wil zelf achter het stuur kruipen), is ze bang om beroofd te worden, moet ze er ten alle tijden op en top uitzien en ontvangt ze zoveel spullen, dat ze amper weet wat ze er mee aanmoet.

“Problemen die ik nodig heb in mijn leven”

We vermoeden dat er een sarcastische ondertoon aan de video’s zit, maar alsnog kan de huisvrouw niet op online medelijden rekenen. “Je woont in Dubai, niemand gaat je beroven, hier is de helft van Dubai rijker dan jij, dus ontspan”, schrijft iemand. Een ander schrijft: “Stop met klagen, geef me je leven als je het niet wilt.”

Om de commotie te sussen plaatse ze onlangs een video over alle voordelen van het hebben van een miljonairspartner. Want ja, die zijn er ook. Haar woorden: “Nooit geldzorgen, winkels behandelen je als een koning, alle dagen zijn leuk (tenzij we ruzie hebben), elke week bloemen, diners groot alleen de beste restaurants en elke week verassingen.” Ook wordt iedere ruzie gesust met een cadeau, zoals een 24-karaats armband.