De singer-songwriter die bekend staat om zijn winst van het Eurovisiesongfestival in 2019 is geliefd in heel Nederland. Zijn succesvolle carrière groeit alsmaar door en Duncan Laurence weet hiermee fans binnen en buiten Nederland te krijgen. Maar hoeveel zou het kosten voor zo’n fan om hem persoonlijk in te huren voor een optreden?

Wie is Duncan Laurence?

Duncan de Moor, nu beter bekend onder artiestennaam Duncan Laurence, werd op 11 april 1994 geboren in Spijkenisse. Sinds zijn 13e schrijft hij al zijn eigen teksten en muziek. Ook deed hij op zijn 17e mee aan de talentenwedstrijd Kunstbende. In 2013 startte hij een opleiding aan de rockacademie in Tilburg, waar hij zijn muzikale talent verder deed ontwikkelen. Hier studeerde hij vier jaar later in 2017 af.

In 2014 deed Laurence mee aan het vijfde seizoen van The Voice of Holland. Daar wist hij het te schoppen tot de halve finale, waarna het programma hem veel naamsbekendheid opleverde in de industrie. Maar daar bleef zijn succes niet bij. In 2019 werd bekend dat hij namens Nederland deel zou nemen aan het Eurovisiesongfestival. Hij trad op met zijn eigen geschreven nummer Arcade en wist hiermee de eerste plaats de vangen.

Sindsdien maakt Laurence hit na hit, met bekende nummers als Electric Life, Love Don’t Hate It en Someone Else. Zelfs als mensen niet met zijn naam bekend zijn, heeft zo goed als iedereen in Nederland wel eens een liedje van hem gehoord, op de radio bijvoorbeeld.

Hoeveel kost een optreden van Duncan Laurence?

Met al die bekendheid is het zeker niet vreemd dat mensen graag een optreden van de Arcade-zanger willen boeken. Dat is ook mogelijk: net zoals vele andere bekende artiesten, is Duncan Laurence beschikbaar op Artist Bookings. U zult er echter wel iets voor over moeten hebben. De richtprijs voor het inhuren van Duncan Laurence kost namelijk maar liefst € 20.000.

Daarnaast geeft Artist Bookings aan: “Alle getoonde prijzen zijn richtprijzen, onder voorbehoud, excl. 9% btw (artiesten) of 21% btw (overig) en excl. 7% BUMA (indien van toepassing). De aanbieding is op basis van beschikbaarheid”. Juist, reken die € 20.000 dus maar als startbedrag. Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat als u een échte Duncan Laurence fan bent, geen prijs te duur is om hem een keer persoonlijk te zien optreden.