Disney is voor jong en oud. Vele volwassenen dromen ervan om ooit nog een Disneypark binnen te lopen waar ze nog nooit zijn geweest. Echter is het bezoeken van één park al geen goedkope hobby, laat staan als u mee zou willen met Disney’s gloednieuwe arrangement: De Disney Jet Experience!

De Disney Jet Experience

Voor fans van Mickey en zijn vrienden is er nu een ultieme kans: Disney biedt een magische reis aan naar al hun parken met een privéjet. Deze 24-daagse privéjettour neemt u mee in een privé Boeing 757 met op maat gemaakt interieur. Met de privéjet wordt u meegenomen naar alle iconische themaparken in de Verenigde Staten, Japan, China, Frankrijk, Egypte en India. Egypte en India hebben overigens geen officiële themaparken van Disney, maar hier zult u worden begeleidt naar twee van ’s werelds zeven wonderen, de Taj Mahal en de Grote Piramide van Gizeh.

De reis van bijna een maand zal in totaal 31 bezoeken ter plaatse en bijna 70 maaltijden documenteren. Eén reis heeft plek voor totaal 75 leden. De reis zal beginnen in Anaheim, Californië, bij de Walt Disney Studios en Disneyland. U zult kunnen genieten van gegarandeerd comfort en zorg tijdens de tour zijn door Disney opgeleide avontuurlijke gidsen, een arts én een chef-kok. Aan het einde van de rit komt u aan in Orlando, Florida, om Disney World te kunnen bezoeken.

Een 24-daagse reis voor meer dan € 100.000

Als u van plan bent deze reis te maken, let dan wel op dat er een minimumleeftijd aan te pas komt. Heeft u kinderen jonger dan 12 jaar? Dan mogen deze helaas niet deelnemen aan de reis. Het bedrijf biedt twee reizen aan vanaf 16 juni en 28 juli 2024. De tickets voor deze reizen zijn vanaf 19 juni in de verkoop gegaan.

Daarnaast hangt er ook een enorm prijskaartje aan de reis. Een ticket voor deze reis zult u ongeveer $ 115.000 kosten, omgerekend zo’n € 105.000. Bent u een échte Disney-fan en wilt u deze reis wel meemaken? Via Adventures by Disney kunt u de reis boeken.

Disney