De naam Noor is welbekend in Nederland, maar onder de superjachten valt deze naam wel een beetje buiten de boot. De eigenaar van het jacht Noor II is volgens Quote Peter Kuiten en hij besloot zijn jacht te vernoemen naar zijn dochter. U raadt het al, Noor.

€ 600.000 korting op superjacht van Nederlander

Kuiten is eigenaar van Certiduo Capital, een investeerder en ontwikkelende vastgoedbelegger. Hij kocht in 2020 het jacht en werd door de Italiaanse werf Sanlorenzo opgeleverd, maar ondertussen wil de Nederlander ervan af.

Noor II is een jacht met een lengte van 31 meter en staat te koop voor € 9.750.000. Op deze prijs zit al een flinke korting, want het jacht stond eerst te koop voor € 10.350.000, maar na één week tijd verlaagde de eigenaar de prijs met maar liefst zes ton. Dat heeft ongetwijfeld te maken met het feit dat het jacht al zo’n twee jaar te koop wordt aangeboden.

Foto: Lengers Yachts

Vanuit de buitenlounge en het met glas bedekte bovendek, heeft u een adembenemend uitzicht. Ook vanuit de lounge binnen heeft u een prachtig uitzicht door de kamerhoge ramen. Noor II biedt de mogelijkheid om met 11 gasten te verblijven. Het jacht beschikt over vijf hutten, evenals bemanning die dag en nacht voor u zou klaar staan.

Noor II

Foto: Lengers Yachts

Wanneer het minder weer is kunt u zich terug trekken in de relaxte bioscoop. Er is bij het ontwerp gebruik gemaakt van gecultiveerde meubels en stoffen wat een buitengewone Zen-sfeer creëert. Om volledig tot rust te komen kunt u plaatsnemen bij de verschillende loungeplekken om te genieten van een heerlijk glaasje champagne en een door de bemanning bereide borrel.

Noor II jacht

Foto: Lengers Yachts

De eigenaar wilt uiteindelijk het jacht gewoon verkopen, maar mocht er interesses zijn in een meerderheidsbelang, dan valt daar over te onderhandelen. Bovendien wordt Noor II aangeboden als een ware charterschip. Vanaf een prijs van € 105.000 per week kunt u met uw amices flaneren op de Middellandse Zee

Wilt u alle ins en outs van het jacht bekijken? Zie dan de video hieronder!