In ons kleine kikkerlandje treffen we het niet altijd met het weer. Zo kan het de hele dag regenen en koud zijn, maar het kan ook ineens omslaan naar 30 °C en zon. Niet zo vreemd dus dat menig Nederlander zijn zomervakantie in het buitenland wil spenderen. Ook dromen velen van een mooi vakantiehuisje ergens in het zuiden van Europa. Als u daarnaar op zoek bent, is dit uw geluksdag! Er staat namelijk een prachtige villa in Spanje te koop!

Mooie Spaanse villa met 230 m² woonoppervlak

Deze villa is gelegen in El Reloj, Fortuna in het zuidoosten van Spanje. Het ligt nog geen half uur verwijderd van de stad Murcia. Het totale woonoppervlak, inclusief garage, is 230 m², met een perceel van maar liefst 1474 m². Meer dan voldoende ruimte om uitgebreid uw vakantie te kunnen vieren dus!

Naast de fantastische ligging heeft deze woning ook een gezellige uitstraling. De klassiek Spaanse stijl is terug te vinden in de gehele architectuur, met een vleugje bijzonderheid wegens de rondingen voorin de villa, om het ruimer en chiquer te doen ogen.

Met deze geweldige villa hoeft u nooit meer in een all-inclusive resort te verblijven, gezien deze woning alles heeft wat u maar nodig heeft en meer! Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een ruime inkomhal, met de dubbelhoge lounge die op zijn beurt leidt naar de grote keuken met kookeiland, opbergkast en in de lichte en luchtige wasruimte. Vanuit deze wasruimte kunt u naar de achtertuin, met daarin de zomerkeuken, met werkende pizza-/broodoven en gootsteen. Uiteraard kan hier ook gezellig plaatsgenomen worden voor een lekker drankje bij zonsondergang.

Spanje

Vier slaapkamers, verwarmd zwembad en airco

De slaapkamers hebben hun eigen afdeling. Er bevinden zich vier slaapkamers, met één hoofdslaapkamer met eigen badkamer. Voor de drie andere slaapkamers is nog een badkamer te vinden. De slaapkamers zijn ruim ingedeeld en kunnen nog volop worden ontworpen naar uw eigen smaak.

Naast alle gezelligheid in huis, kunt u buiten ook een duik nemen in uw eigen verwarmde zwembad. Verder is er met het grote perceel meer dan genoeg ruimte om lekker te zonnen of om met het gezin te barbecuen. Daarnaast is de villa op loopafstand van het plaatselijke restaurant en sportcentrum. Ook hoeft u niet in te zitten over de warme zomers in Spanje: in de villa is airco te vinden.

Bent u geïnteresseerd in deze Spaanse zomervilla? Via de website van Alicante Dream Homes kunt u meer informatie vinden en eventueel een afspraak maken met de makelaar. De verkoopprijs van de woning is € 300.000. Echt een koopje dus!

Spanje