De eerste jaren van Steven Bergwijn in een Ajax-shirt was nog niet om over naar huis te schrijven. De linksbuiten werd voor een recordbedrag van € 32 miljoen losgeweekt bij Tottenham Hotspur, maar komt totaal niet uit de verf. Desondanks ontvangt de voetballer een jaarsalaris van naar schatting € 4,6 miljoen, waardoor hij zich een aantal mooie spullen kan veroorloven. Zo beschikt de geboren Amsterdammer over een zeer sportieve Audi RS6 Avant ABT.

Steven Bergwijn komt niet uit de verf in Amsterdam

Het was al een paar jaar punt van hardnekkige geruchten, maar afgelopen zomer kwam het er dan echt van: Steven Bergwijn keerde terug bij Ajax, de club waar hij een groot deel van zijn jeugd heeft doorgebracht. Het kostte de Amsterdamse club zeker € 32 miljoen, waardoor Bergwijn de duurste speler in de clubhistorie is. De aanvaller verdiende een transfer naar het Engelse Tottenham Hotspur na een aantal uitstekende seizoenen bij PSV, waar hij na zijn jeugd bij Ajax belandde.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Steven Bergwijn (@stevenbergwijn)

De verwachtingen waren dan ook hooggespannen rondom de 25-jarige Amsterdammer. Maar uit de verf kwam hij niet. Hoewel hij uitstekend aan het seizoen begon met veel doelpunten en assits, stagneerde zijn productie vanaf oktober. Slechts sporadisch was er daarna een vleugje van de ‘oude’ Bergwijn te zien. Een flop is hoe fans van de Amsterdamse club hem omschrijven.

Het deert de Oranje-international echter niet zijn riante jaarsalaris optimaal te besteden. De voetballer heeft namelijk sinds eind 2022 de beschikking over een prachtige en bovenal sportieve Audi RS6 Avant ABT.

De Audi RS6 Avant van Bergwijn

De wagen van de voetballer werd recent namelijk gespot in het centrum van Amsterdam. Van een transfer komt het waarschijnlijk dan ook niet. Enfin, de pijlsnelle aanvaller voert zijn voetbal-stijl mateloos door in zijn privé-leven.

@gi_carspots Steven Bergwijn in the Audi RS6 Johan Abt #gi_carspots #Audi #RS6 #Johanabt #RS6JohanAbt #AudiRS6 #Voetbal ♬ оригинальный звук – Санечка снимаешь

De RS6 Avant van Bergwijn is namelijk compleet gedompeld in een jasje van de Duitse autotuner ABT. De Johann Signature, zoals de tune heet, is een tot 64 gefabriceerde zeer gelimiteerde versie van het voertuig. Onder de motorkap ligt een 800 pk sterke V8. Verder vallen nog de de rode carbon accenten rondom de grijze patserbak in het oog. De wagen heeft nieuw een gemiddeld prijskaartje van meer dan € 386.000.