Op jonge leeftijd ontvluchtte Anna Nooshin samen met haar gezin Iran om vervolgens succesvol te worden in Nederland. De zaken gaan inmiddels zo voorspoedig, dat ze haar tijd verdeelt tussen Amsterdam en New York. Onlangs vond ze een nieuw plekje in The Big Apple en de foto’s daarvan plaatste ze op social media.

Tweede huis van Anna Nooshin is een feit

Anna Nooshin woonde een paar jaar geleden samen met haar verloofde Nassim Zeta in Den Haag, maar nadat die relatie op de klippen liep, verhuisde ze naar de Amsterdamse Jordaan. Maar naast dit hoofdstedelijke appartement heeft ze ook vastgoed op haar naam in het New York.

Anna Nooshin woonde op haar 22e al eerder voor een poos in New York. Toen liep ze namelijk stage bij een Amerikaans modelabel. Ze was op slag verliefd op de stad en het was duidelijk dat dit niet de laatste keer is dat ze de stad zou bezoeken. “Hier werd ik zo verliefd op de stad en sindsdien bleef ik altijd wel dromen om hier ooit een eigen appartement te hebben. Twaalf jaar later is deze droom eindelijk werkelijkheid en voelt het zo gelukzalig om in the West Village een tweede thuis te hebben.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)

“Het is zo Sex and the City”

De Nederlandse heeft de inrichting van het kleine doch oogverblindende appartement niet helemaal zelf samengesteld. “Enorm bedankt aan Westwing me hielp met het inrichten en er een thuis van maken”, schrijft influencer en presentatrice op Instagram.

De woonkamer is uitgerust met grote ramen, waardoor het geheel een frisse en natuurlijke uitstraling krijgt. Het interieur oogt minimalistisch en valt te omschreven als een elegante en neutrale mix. Het kleurenpalet van het huis is subtiel en verfijnd, en bestaat voornamelijk uit zachte, aardse tinten die rust en sereniteit uitstralen.

“Ik geloof niet in toeval, maar dit huis kwam zo bijzonder op mijn pad op zo’n ideaal moment, dat ik dacht: dit is ook de enige plek waar ik dit avontuur aan wil gaan”, vertelt ze over haar nieuwste aanwinst. “Het is zo Sex and the City. En hoe druk NY ook kan zijn, hier in de straat is het heel rustig en romantisch.”