Little Pipe Cay is één van de ongeveer 700 idyllische eiland van de Bahama’s. Met een sprankeltje Hollywood, want het eiland in de Atlnatische Oceaan kwam voor in prijswinnende films als Pirates of the Caribbean en Bond-film Casino Royale. Toevalligerwijs bezit Johnny Depp, hoofdrolspeler in Pirates of the Caribbean, een van de nabijgelegen eilanden.

Little Pipe Cay uit Pirates of the Caribbean

Resideren op een eiland in het Caribisch gebied op op zichzelf al een droom. Maar Little Pipe Cay is een klasse apart. Privacy staat hoog in het vaandel en verspreid over het 16,2 hectare grootte tropische paradijs staan vijf woningen. De residentie bestaat uit een hoofdgebouw met vier gastenverblijven. Tezamen zijn dat 11 slaapkamers en 12 badkamers.

Privé-eiland uit Pirates of the Caribbean-02

Foto: Engel & Völkers

Als er geen mensen aanwezig zijn kan de volgende eigenaar zichzelf vergezellen door dolfijnen, zeeschildpadden en allerlei andere diersoorten. Het kristalheldere water, de parelwitte standen en het tropische oorwoud zijn gewoonweg adembenemend. Men kan het eiland eenvoudig bereiken via de lucht dankzij het aanwezige helikopterplatform, maar ook over de zee via een watervliegtuigdok en een diepwaterdok, waar superjachten kunnen aanmeren.

“Het toppunt van leven op een privé-eiland”

“De aantrekkingskracht van het bezit van een privé-eiland kan worden toegeschreven aan het in alle vrijheid kunnen bewegen, genieten van de totale rust en stilte en volledige controle hebben over een substantieel stuk eigen land. Little Pipe Cay is echt het toppunt van leven op een privé-eiland”, zegt Colin Lightbourn van Engel & Völkers.

Hoogtepunten qua faciliteiten zijn het overloopzwembad op een heuveltop en de fitnessruimte met spa. Engel & Völkers verzorgt de verkoop van het eiland dat in markt is gezet met een vraagprijs van $ 100 miljoen, omgerekend € 92 miljoen. Neem contact op met silvina.andrews@evrealestate.com voor meer informatie of om een ​​privébezichtiging in te plannen.

Little Pipe Cay

Foto: Engel & Völkers