Almere heeft niet zo’n sterke reputatie, terwijl de ligging in het land en enkele wijken echt wel top zijn. Een van deze pareltjes is de wijk Overgooi, een exclusieve en prachtige gemeenschap die bekend staat om zijn weelderige huizen, weidse waterwegen en adembenemende natuur.

Het Almeerse Overgooi

Overgooi is een voorbeeld van hoe Almere zich heeft ontwikkeld tot een interessante en felbegeerde. Gelegen aan de oevers van het Gooimeer, trekt Overgooi de aandacht met zijn imposante villa’s en eigentijdse architectuur. De huizen zijn ontworpen met oog voor detail en bieden een luxueuze leefomgeving.

Almere Overgooi

Elke woning heeft een uniek ontwerp, waardoor de wijk een gevoel van individualiteit en exclusiviteit uitstraalt. Met ruime kavels, weelderige tuinen en privéaanlegsteigers is Overgooi een paradijs voor liefhebbers van luxe en comfort, waaronder ook bekende Nederlanders, zoals Sofiane Boussaadia, beter bekend als rapper Boef, Jurgen Raymann en ex-burgemeester Annemarie Jorritsma.

Overgroeide bouwkavel in Almere kost € 925.000

Ben je op zoek naar de perfecte plek om jouw droomhuis te realiseren? Een plek waar je alle vrijheid hebt om je eigen visie tot leven te brengen? Dan is de bouwkavel Ludenbos 29 van 3.660 vierkante meter in Almere misschien wel precies wat je zoekt. Gelegen in een rustige en groene omgeving biedt deze bouwkavel een unieke kans om jouw ideale woning te creëren.

Almere

Dankzij de natuurlijke schoonheid en de diverse mogelijkheden zijn de prijzen door de jaren meegelift. Zo treffen we op Funda een lege, overgroeide bouwkavel aan die volgens de makelaar bijna een miljoen euro moet opleveren. € 925.000 om precies te zijn. Zou dat iets te maken hebben met het feit dat de advertentie al langer dan een half jaar live staat?

Enfin. Heeft u interesse? Neem dan contact op met De 4 Linden Makelaardij en wie weet kan u binnenkort beginnen met de bouw van uw droomhuis.