Een weelderig en betoverend ensemble van twee woningen op de meest exclusieve locatie in Amsterdam – het Vondelpark – wacht op de meest veeleisende kopers die op zoek zijn naar luxe, allure en elegantie. Dit unieke complex omvat een ruim appartement op de begane grond met een weelderige tuin en een adembenemend penthouse op de bovenste verdieping met een prachtig dakterras.

Dakterras van ongeveer 122 vierkante meter

Met een gecombineerd vloeroppervlak van ongeveer 407 vierkante meter, een dakterras van ongeveer 122 vierkante meter, een tuin van ongeveer 97 vierkante meter en meerdere privé parkeerplaatsen, is dit werkelijk een toevluchtsoord van internationale allure.

Bij het betreden van het appartement op de begane grond – liefkozend “The Office Floor” genoemd – waant u zich meteen in de presidentiële suite van een luxueus boetiekhotel met vijf sterren. Momenteel in gebruik als een thuis kantoor en gastenverblijf, beschikt deze verdieping over een eigen entree met een toilet, een royale woonkamer met eethoek, een open woonkeuken en een aparte kamer. Maar dat is nog niet alles. Een hoogtepunt is de aangrenzende privétuin, een oase van rust en groen van bijna 100 vierkante meter, waar u kunt genieten van uw eigen stukje paradijs in de bruisende stad.

Voorbij de begane grond ligt “The Relaxing Floor” op de onderste verdieping, een betoverende oase van rust en ontspanning. Hier vindt u een weelderige sauna, een dompelbad, een dubbele inloopdouche en een multifunctionele familiekamer die ook dienst kan doen als fitnessruimte. Het is de perfecte plek om te ontsnappen aan de drukte van de stad en uzelf dag in dag uit te trakteren op een welverdiende rust.

The Penthouse Floor met erboven een ruim dakterras

Maar het apotheose van dit luxueuze ensemble is ongetwijfeld “The Penthouse Floor” op de tweede verdieping. Deze verdieping heet u welkom met een uiterst comfortabele woonkamer en een woonkeuken waar zelfs een chef-kok met Michelinster jaloers op zou zijn. Het penthouse biedt een ongeëvenaarde ambiance waar u en uw gasten keer op keer versteld zullen staan van de prachtige omgeving.

Penthouse

Een ruime en weelderige master-suite, compleet met kleedkamer en een exclusieve badkamer met een dubbele inloopdouche, ligbad en apart toilet, staat garant voor het hoogste niveau van luxe en comfort. Ook vindt u op deze verdieping een gastentoilet en een wasruimte, zodat aan al uw behoeften wordt voldaan.

Ten slotte is er “The Entertainment Floor”, gelegen op de bovenste verdieping en toegankelijk via een trap. Hier bevindt zich een adembenemend dakterras van circa 122 vierkante meter, dat een weergaloos uitzicht biedt over de stad. Het dakterras is uitgerust met een buitenkeuken, zodat u uw gasten kunt trakteren op culinaire hoogstandjes terwijl u geniet van het spectaculaire panorama dat Amsterdam te bieden heeft.

Bij dit alles hoort ook een privé-parkeergelegenheid, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vinden van een plek voor uw auto in de drukke stad. Serieuze geïnteresseerden kunnen een vrijblijvende bezichtiging regelen met topmakelaar en vriend van de show Leslie de Ruiter. Voor circa € 10 miljoen kunt u een krabbeltje onder het koopcontract zetten.

Neem de tijd om de foto’s te bewonderen en laat u meeslepen door de schoonheid en luxe van dit unieke ensemble in het hart van Amsterdam. Het is een kans die u als miljonair niet mag missen.