In het hart van een exclusieve villawijk, genesteld op een betoverend duinterrein, prijkt een majestueuze, vrijstaande villa uit het jaar 2010. Deze residentie in Wassenaar biedt een harmonieuze combinatie van verfijnde luxe en ongeëvenaard comfort, omgeven door een weelderige tuin van maar liefst 4.488 m2. Momenteel geen miljoenen te besteden? Huren hoort ook tot de opties.

Wassenaarse huurvilla

Met een imposante woonoppervlakte van circa 580 m2 en een indrukwekkende inhoud van ongeveer 2.100 m3, belichaamt deze droomvilla werkelijk het summum van exclusief wonen.

Wassenaar

Eén van de vele indrukwekkende kenmerken van deze villa is het verwarmde zwembad, omsingeld door weelderige groenvoorzieningen en vergezeld door een poolhouse. Voor de autoliefhebber is er een garage en carport, waardoor er altijd voldoende ruimte is voor het veilig onderbrengen van voertuigen.

De volgende huurder zal nog wel flink moeten investeren in meubilair, want daar is – op basis van het beeldmateriaal – niets tot weinig van aanwezig. De tuin kan ook best een opknapbeurt gebruiken, maar het kan ook liggen aan het seizoen waarin de foto’s werden geschoten. We geven het ’t voordeel van de twijfel.

De kinderkamers zijn op een speels wijze ingedeeld, met een lounge en een loft die dienst doet als slaapkamer. De hoofdslaapkamer bestaat uit een suite met kleedkamer, een weelderige slaapkamer en een complete moderne badkamer met dubbele douche, bidet en twee stijlvolle wastafelmeubels, alles om een gevoel van exclusiviteit te garanderen.

Het souterrain

Het hoogtepunt van het witgekalkte pand is zonder twijfel het souterrain. Niet alleen staat deze laaggelegen ruimte in het teken van sereniteit, met een fitnessruimte, sauna, hammam, douche, toilet en jacuzzi, maar ook aspirant muzikanten kunnen zich hier uitleven; er is namelijk een speciaal geïsoleerde muziekkamer aangelegd. Een praktische lift en een aparte ingang versterken het gevoel van exclusiviteit en functionaliteit.

Deze exquise villa heeft talrijke bijzondere kenmerken die hem een absolute must-have maken. Met bouwjaar 2010 en een energielabel A, voldoet de woning aan de hoogste normen van duurzaamheid. Dankzij geavanceerde beveiligingssystemen en domotica is veiligheid en comfort gegarandeerd.

Waar de villa in Wassenaar in 2018 € 3.000.000 kostte, werd de vraagprijs eind oktober van 2022 opgeschroefd naar € 4.650.000. Zolang de verkoop aanhoudt is het ook mogelijk om te huren. Weliswaar voor een forse maandprijs van € 14.000.

Wassenaar