Bent u op zoek naar een zeer rustige private omgeving middenin de Randstad? Dan is deze weelderige villa gelegen op een privé-eiland in het Zuid-Hollandse Warmond wellicht iets voor u. Temidden van de Kagerplassen vindt u hier een perceel van 2.505 m² die alle nodige faciliteiten te bieden heeft.

135 m² woonoppervlak op een perceel van 2.505 m² op privé-eiland

Op het privé-eiland ligt de ‘Vogelskamp’, een in 1900 gebouwde vrijstaande privé-boerderij met nog eens vier aparte verblijven op een verder onbewoond eiland. Met liefst twaalf aanlegsteigers is het vasteland ook gemakkelijk te bereiken en is het de ideale spot voor watersportliefhebbers. Het eiland is gelegen in het Zuid-Hollandse Warmond, op 2,5 kilometer van de oprit naar de snelweg A44, die een goede verbinding naar Leiden, Den Haag, Schiphol en Amsterdam biedt.

Villa Warmond

Het privé-eiland an sich biedt natuurlijk al meer dan genoeg privacy, maar dat wordt nog meer versterkt door het aanwezige hoge groen aan de randen. Tussen die begroeiing ligt een prachtige villa met een totaal woonoppervlak van 135 m² op een perceel van 2.505 m².

U dient, indien dat nodig was, wel met de boot naar het vasteland te varen. Wel is er een trekpont aanwezig die het eiland rechtstreeks met Kaageiland verbindt. Vanaf die plek worden gas, water, elektra, kabels en riolering aangeleverd. Op het privé-eiland zijn verder nog zes parkeerplaatsen te vinden.

Vier kamers verdeeld over twee woonlagen

In de villa zijn vier kamers te vinden, waarvan drie slaapkamers en één badkamer, verdeeld over drie woonlagen. Het interieur ziet er ietwat gedateerd uit, maar met wat klussen kunt u het stulpje volledig naar eigen hand zetten. Spuuglelijk of authentiek, maar net hoe u het bekijkt. Wat wel duidelijk is, is dat de villa vooral uitermate geschikt is voor de natuurliefhebber. Leven doet u, zeker op een privé-eiland immers buiten, nietwaar?

Privé-eiland Warmond villa

De makelaar omschrijft de villa als dé ultieme villa: “Grijp deze zeldzame kans om je dromen waar te maken op je eigen romantische privé eiland, waar rust, watersport en natuur samenkomen in perfecte harmonie.” Voor de villa dient een bedrag van € 2.950.000 neergelegd te worden. Interesse? Bekijk hier de Funda-advertentie.