Oké, er mogen dan al 164.720 kilometers mee zijn afgelegd, maar de dit is een unieke kans om een feloranje (Orange Flame) Bentley Continental GT Speed met bodykit voor een voordelige prijs op de kop te tikken. Dit specifieke exemplaar werd eerder online aangeboden voor € 129.500, maar moet nu aan de man gebracht worden via overheidsinstantie Domeinen RZ (Roerende Zaken).

Bentley Continental GT Speed bij Domeinen RZ

Volgens TopGear heeft deze Continental GT Speed uit 2009 in de tussentijd schade opgelopen aan de voorbumper, het achterlicht en is hier en daar wat lakschade aangericht, maar dat mag de pret niet drukken.

Hoewel de Bentley Continental GT Speed van oorsprong een zeer charmante en degelijke auto is, is het model ondertussen omarmt door een jongere doelgroep die er allerlei fratsen mee uithalen. Want welke zakenman van boven de 40 gaat nou rondrijden in een feloranje bak met een opzichtige Veilside-bodykit en zwarte aftermarket velgen? Dat is maar een handjevol, lijkt ons zo.

Enfin. De 6,0-liter W12-motor die Bentley besloot te gebruiken voor dit model produceerde bij de onthulling 610 pk en 750 Nm aan koppel. Indien er voor de rest niet aan gesleuteld is. Qua accelereren knalt de GT vanuit stilstand binnen 4,5 seconden naar de 100 kilometer per uur, op weg naar de topsnelheid van 335 km/h.

Meebieden

Interesse? Dan kunt u vanaf 7 augustus uw geluk beproeven. Dan opent de veiling namelijk die loopt vervolgens drie dagen door. Heeft u het hoogte bod uitgebracht? Gefeliciteerd. U mag uw gloednieuwe eigendom tussen 14 en 18 augustus op komen halen bij Domeinen RZ in Soesterberg. Let wel op; bovenop uw bieding komt nog 15% ‘opgeld’, zoals dat zo mooi heet.

Bekijk hier de advertentie op de website van Domeinen Roerende Zaken.